Tko to još Lupigu preporučuje?!?

Božidar Alajbegović

22. svibnja 2004.

Tko to još Lupigu preporučuje?!?

Dragi moji Lupeži, izgleda da nas uskoro uistinu očekuje grozomoran porast posjeta. Naime, protekli tjedan Lupiga nije samo od strane "teen385.com" proglašena "stranicom tjedna" nego nas je svojem čitateljstvu istodobno preporučio i jedan od najposjećenijih Internet portala u Rvata. O kojem je portalu riječ i što lijepoga (ali i pogrešnoga) o nama zbore, saznajte na

Vjerovali ili ne, dragi moji, radi se o Iskonovom portalu (www.iskon.hr) koji je nikog drugog doli nas izabrao za web preporuku tjedna, te o Lupigi Iskonovci zbore slijedeće:

"Svijet kroz obične oči' – najkraći je opis web sitea koji vam prepuručujemo za ovaj tjedan.

Odmah za početak Lupiga vam na svojoj naslovnici nudi par brozopoteznih viceva, vjestica i zanimljivosti, a ako malo zaronite naletit ćete na razne sadržaje napisane napisane kao da pričate s frendom na kavi.

Pokriveno je sve - vicevi, recepti, film, knjige, putopisi, igrice, vicevi, kolumne...

Autori sitea su nepoznati, no, prema jednom od potpisanih kolumnista, zaključujemo da je riječ uglavnom o ekipi iz Bugojna.
U svakom slučaju, ako ste u potrazi za e-zabavom i spadate u kategoriju otkačenih surfera željnih pomaknutih sadržaja, ovo je prava stranica za vas.
"

Kratko, pomalo šturo, a po onome kako smo mi uglavnom ekipa iz Bugojna - i dobrim dijelom netočno, ali bolje išta nego ništa, skromno ćemo zaključiti.