Novo priznanje Lupeškoj ekipi

Božidar Alajbegović

29. prosinca 2003.

Novo priznanje Lupeškoj ekipi

2003. broji zadnje dane i samo što nije iscurila, ali pogled u Lupigin retrovizor prepustit ću našem dragom gloduru Ivoru-Caru koji će se uskoro prigodnim tekstićem u nekoliko riječi osvrnuti na prijeđeni put, dok si ja dajem za pravo da vas upoznam sa novim, velikim Lupiginim uspjehom koji će pridonijeti još većoj posjećenosti našeg sajta
U drugoj polovici 2003. godine Lupiga je doživjela dva - netko će reći ništa posebno, a ja ipak mislim - velika uspjeha, a kojima sada možemo pridodati i još jedan.

Da vas podsjetim, tamo negdje sredinom mjeseca srpnja u rubriku Iskonovog portala posvećenog knjigama uvršten je link koji vodi direktno na Lupiginu rubriku književnih kritika, a prije nepunih mjesec i pol Lupiga je doživjela i svoju promociju na stranicama Jutarnjeg lista gdje smo u kratkim crtama predstavljeni i proglašeni web-preporukom.

A da naš entuzijazam i ogroman trud uložen u stvaranje sajta postaje sve primjetniji, a kvaliteta Lupige nepobitna i opće priznata, dokaz je i to što se od prije nekoliko dana i na Hinetovom portalu (na stranicama posvećenim kulturi) baškari i link kojim se čitatelji tog najposjećenijeg portala u Rvata odsad mogu direktno prebacivati na naših pera djela.

Ljepši poklon za Novu 2004. godinu ni poželjeti nismo mogli, a ja bih ovu priliku iskoristio da vam za narednih 365 dana zaželim sve naj, naj, naj...!!!  (I da nas čitate i dalje, jel' jasno???)