UBIJANJE DUHA: Kako to da ovakvi zločini ne regrutiraju Balkance?

Lupiga.Com

26. veljače 2015.

UBIJANJE DUHA: Kako to da ovakvi zločini ne regrutiraju Balkance?

Hrvati se bore skupa s fašistima u Ukrajini, nemali broj Bosanaca, Albanaca i Kosovara odlazi da se bori na strani Islamske države, Srbi su pojurili na Krim da se bore za Ruse... U svakom slučaju, nepogrešiva pogrešivost biranja bitaka. Istovremeno, Islamska država ne samo da ubija tisuće ljudi na pragu Europe, nego provodi nezapamćeni, sustavni kulturocid - uništavanjem hramova, biblioteka i muzeja, ubija sjećanja ljudske vrste na vlastitu prošlost. Ako je suditi po medijskim izvješćima, navale u redove kurdskih vojnika nema, iako se protiv IS-a bore od početka i bez fige u džepu, koju čvrsto drži zgroženi "je suis trgovac oružjem", Zapad i NATO mu pakt.

Islamska država, naime, planira uništiti sjećanje čovječanstva na doba koje je prethodilo pojavi njihovog proroka Muhameda. Na tome su radili ovih dana u iračkom Mosulu. Bušilicama za beton i maljevima razbijali su asirske i akadijske skulpture stare do tri i pol tisuće godina u muzeju Ninava. Silno se ponose ovim idiotlukom pa su petominutnu snimku razbijanja muzeja postavili na internet.

Što se tiče Mezopotamije, Hrvatska je dosad u svojoj vanjskoj politici iskazala samo svoj blagoslov njenom uništenju od strane američke vojske i njihovih saveznika u ratu pokrenutom laži o postojanju nuklearnog oružja. Sada je službeno začuđena zbog ekstremizma koji je ondje pao na plodno, krvlju natopljeno tlo i, dakako, diplomatski nesvjesna naoružavanja islamskih ekstremista oružjem naših vanjskopolitičkih saveznika. 

Uživajte u pogledu na uništavanje svjetske kulturne baštine skoro dvaput starije od Isusa.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Screenshot