Zavođenje na tisuću i jedan način

Navar Glibotić

1. veljače 2006.

Zavođenje na tisuću i jedan način

U svojoj svetoj misiji skupljanja svih istraživanja koja na neki način imaju bilo kakvu poveznicu sa seksom, navar je došao i do zavođenja. Ne, ne, nije našao nekog komada pa da će sada rjeđe ispunjavati ove stranice, već je naletio na istraživanje o zavođenju i pronalaženju partnera. Da je svijet pun lažljivaca i da izgled doista jeste bitan, otkrit ćete na

Francuzi i Francuskinje su raj za turiste i turistkinje. Naime, i jedni i drugi smatraju kako su stranci mnogo privlačniji od njihovih sugrađana suprotnog spola. Zato, put pod noge i u Francusku. Istraživanje je provedeno u 16 zemalja, a naručio ga je izdavač ljubavnih romana.

Najmanje iznenađenje u istraživanju svakako je da su Australci i Britanci kada traže komade (bilo muške bilo ženske) obično pripiti. No, bilo bi pravo čuda da ti ljudi inače skloni kojoj kapi viška i dok očijukaju nisu pod gasom.

Nijemci i Talijani pak su lažovi. Oni su više puta spremni lagati o svom financijskom stanju, odnosno na svoj račun dodati koju nulu više. Njihovim stopama, ali na drugi način, idu i Južnoamerikanci, koji su uvijek spremni slagati da nisu s nekim u vezi, iako to nije istina. Švabe su spremne na sličan potez. Tako, ako naletite na slobodnu Njemicu ili Nijemca, pažnja!

Što se tiče "ljubavi preko veze", internetom su se u potrazi za partnerima najčešće koristili Portugalci. Zanimljiv je podatak da u Španjolskoj gotovo nijedna žena ne ide na net po sex, al' zato 30 posto Španjolaca to radi. Baš me zanima koliko nađu komada u takvoj spolnoj strukturi.

Dobro, kad se to apsolvira, što je to najbitnije ljudima na prvom sastanku? Najveći broj muškaraca stereotipno smatra da je izgled najbitniji. Žene pak smatraju da je smisao za humor nambr van. Fizička privlačnost najvažnija je muškarcima u Francuskoj, Brazilu, Grčkoj, Japanu i Britaniji. Sjevernoamerikanci pak smisao za humor drže najbitnijim. Portugalci smatraju da je pri prvom susretu inteligencija važnija od izgleda, ali takvo mišljenje s njima ne dijeli niti jedan Australac! Uvijek su ti Downunderi bili posebni ...