Edo Maajka u Aquariusu + Nagradna igra

Ivor Car

3. svibnja 2006.

Edo Maajka u Aquariusu + Nagradna igra

U zagrebački Aquarius, klub s programom krojenim baš kao po našoj mjeri, u petak po prvi put stiže ćumur (crna tvar poznata pod imenom ugljen, ukoliko još niste saznali). Dakle, naš glavati kolumnist, u posljednje vrijeme omršali MC, sa sve više sijedih u kosi, promovirat će novi album, za koji kaže da je uvjerljivo najbolji do sada (inače, to je govorio za svaki), a tim ćemo povodom na Lupigi podijeliti par karata

Dakako, za karte možete zahvaliti Aquariusu, jer glavatom MC-ju nije ni palo na pamet da bi svojim višegodišnjim čitateljima mogao podijeliti pokoju kartu za svoj nastup ... Kako je najavljeno, u petak 5. svibnja, na večeri koju u Aquariusu organiziraju Blackout i magazin Klik, Edo će predstaviti bukvalno sve stvari sa novog albuma, a obećao je da će izvesti i gotovo polovicu svog dosadašnjeg repertoara, uglavnom s naglaskom na njegove "malo tvrđe" hip-hop uspješnice.

Edo, koji će za "Ćumur" istaknuti da je najreperskiji njegov album do sada, uskoro će izdati i svoj drugi singl, a nedavno je za Novi list izjavio kako ga slava nikada neće promijeniti s obzirom da je imao "dobru raju" koja ga je "spuštala na zemlju za vrijeme prvog albuma". Kako u Aquariusu spuštanja neće biti, osim Ede, garantira i vrlo solidna DJ ekipa - Soul, Frx, Bizzo, Carlito i Phat Phillie.

Da ne dužimo dalje, pređimo na ono što vas najviše zanima, a to su, jakako, džabne upadnice. Ovaj put podijelit ćemo komada dva, i to po jednu svakom surferu koji uspije točno odgovoriti na nagradno pitanje, koje, budite uvjereni, neće biti lagano. Naime, upitat ćemo vas kako se zove blatni dio Brčkog u kojem je Edin Osmić rođen davne 1978. godine i potom proveo 14 godina djetinjstva. Dakle, kao što vidite, pitanje je teško, ali i karte su vrijedne - 50 kunića u pretprodaji, a na dan koncerta cener više. Odgovore šaljite na urednistvo@lupiga.com.