Gorućih 20 dolara

Ivor Car

19. lipnja 2003.

Gorućih 20 dolara

Ovo nije recept, već novica, ali počinje baš kao recept: Potrebna vam je jedna … novčanica od dvadeset američkih dolara … Ne bojte se, nećemo vas tražiti da platite bilo što, već ćemo vam jednostavno ukazati na neobičnu koincidenciju, odnosno vezu između novčanice od 20$ i terorističkih napada od 11. rujna!
Dakle, potrebna vam je samo jedna novčanica od 20 američkih dolara. Presavijajući je tri, odnosno četiri puta, dobit ćete slike napada na SAD od 11. rujna 2001. godine.

Zanimljivost je to koju dobih mailom i koja je ustvari elektronička razglednica spremna na put do inboxa svih vaših prijatelja.

Uglavnom presavijanjem novčanice dobit ćete slike koje neodoljivo podsjećaju na goruću zgradu Pentagona, odnosno tornjeve Blizance. Proces je vrlo jednostavan i izvodi se u četiri koraka. Na linku na koji vas šaljem možete vidjeti sve korake, tako da vam novčanica od 20$ ni ne treba, osim ukoliko se želite uvjeriti kako nije riječ o fotomontaži, a nije, vjerujte meni, provjerio sam. Dakle, evo linka, pa pogledajte:

http://www.00fun.com/911.shtml