GostLupež učestio, kao i najavljivanje!

Ivor Car

14. travnja 2003.

GostLupež učestio, kao i najavljivanje!

To više nije normalno, opet neka najava. Morat ćemo smisliti neki drugi sistem najavljivanja, jer ovo je zbilja prečesto. Dakle, ako tko nije primijetio imamo novog GostaLupeža i to jedno poznato, proslavljeno ime, nekima najpoznatije kao ime negdašnjeg predsjednika Foruma 21. Jasno je riječ je o Dragi Pilselu.
Vaš novinar bi se uskoro mogao pretvoriti u običnog najavljivača, jer u zadnjih desetak dana zapada ga samo taj dio posla u kojem najavljuje nova ostvarenja na najdražom nam web site-u. Jasno je dakle da ćemo uskoro morati smisliti neki novi sistem putem kojeg ćemo vam najavljivati naše novine. Za sada to radimo ovim putem, te putem mailing liste koja je u totalnom neskladu sa brojem dnevnih posjetitelja, tako da ona baš i nije pravi način. No, dosta o tome, okrenimo se razlogu ove novice.

Razlog je kao što već iz uvoda znate, naš novi GostLupež. Da budem iskren pobojali smo se kako ćemo tu rubriku morati ukinuti, jer slavni ljudi nam samo obećavaju, a kako znate u svijetu poznatih, obećanja nisu na vrijednosti, ali evo dogodio se neočekivani preokret i u deset dana imamo dva GostaLupeža. Nakon Yahya Fozi-ja progovorio je nama i proslavljeni hrvatski novinar, jedan od ponajboljih, ako ne i najbolji u Hrvatskoj, Drago Pilsel. Kako reče kolega RR, koji je predstavio Pilsela: Nadam se da vam Dragu Pilsela ne treba posebno predstavljati. Riječ je o čovjeku koji će vam skresati u brk sve što misli da treba, a to ga počesto dovodi u konfliktne situacije.
Ništa više nije potrebno reći. Zanimljivo je kako i Pilsel, baš kao i Fozi govori o ratu u Iraku, ali na ponešto drugačiji način i sa potpuno drugačijeg aspekta. Ali svejedno sličnosti ima. No, što ja primjećujem nije ni bitno, jer se to treba naći u komentarima, zato mi ne preostaje ništa drugo nego da vas uputim na link, na kojem možete vidjeti našeg novog Lupeža.