KONFABULATOR: Nakon otkrića da je Hrvatska majka svim građanima, zakrčene linije Plavog telefona

Mario Duspara

5. rujna 2013.

KONFABULATOR: Nakon otkrića da je Hrvatska majka svim građanima, zakrčene linije Plavog telefona

Kako doznaje ekipa Konfabulatora, ministrica Milanka Opačić oduzet će hrvatske građane Hrvatskoj i smjestiti ih u udomiteljsku obitelj. Do ovoga je došlo nakon šokantnog otkrića premijera Zorana Milanovića da je Hrvatska majka svim svojim građanima. Naime, nakon što je on i javno potvrdio ono o čemu se šuška već neko vrijeme, tisuće građana pozivima je zatrpalo plavi telefon, žaleći se na obiteljsko nasilje kojem ih je izložila pravna osoba za koju je sada van svake sumnje utvrđeno da im je Majka. Ako joj se dokaže krivnja, Hrvatska bi mogla biti deportirana u Iran, odakle je, kako sama tvrdi, došla prije dva tisućljeća.

Ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić, koja je danas najavila kaznene prijave protiv Hrvatske, ali i djelatnika Centra za socijalnu skrb u Zagrebu, rekla je da je zgrožena nemarom, neradom i bešćutnošću nekih djelatnika tog centra, koji su nasilnoj Majci Hrvatskoj dopustili uništavanje života svojoj djeci.

"Osobno sam zgrožena količinom nemara, nerada i osobne bešćutnosti jednog dijela djelatnika Centra za socijalnu skrb", kazala je Opačić na konferenciji za novinare na kojoj je izvijestila da je inspekcija utvrdila niz propusta u radu slavonskobrodskog Centra za socijalnu skrb u zaštiti djece, za koju se ispostavilo da im je majka Hrvatska.

Zoran Milanović
Šokantno otkriće - Hrvatska je majka svim svojim građanima (FOTO: Arhiva)

“Naravno da krivim zlostavljačicu, ali ne mogu prijeći ni preko toga što su djeca spomenute dovedena u životnu opasnost zbog nemara i nerada jednog dijela djelatnika Centra", oštro će ministrica. Izvješće će biti proslijeđeno Državnom odvjetništvu RH, a inspekcija će po službenoj dužnosti podnijeti kaznene prijave protiv djelatnika u tom Centru.

Ovo bi moglo imati nesagledive pravne posljedice, obzirom da je ovim otkrićem utvrđeno da je djed Hrvata zapravo otac domovine Ante Starčević (od ranije poznat policiji). Ruža Tomašić, čelnica stranke HSP Ante Starčević, koja je navodno slijednik spomenutog pokojnika odbija preuzeti odgovornost za postupke Starčevićeve kćeri.

“Hrvatska nije naša briga, protiv naše volje usvojila ju je Eunija i ona je za nas prošlo svršeno vrijeme. Ona ima već 22 godine i neka sama odgovara za svoje postupke”, odlučna je naoružana pravašica, poznata po tome što na prvu može percipirati tko je točno dijete Hrvatske, a tko gost koji se došao igrati.

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović rekao je ranije kako je iznenađen ovim razvojem događaja koji su doveli do masovnih demonstracija ogorčene djece. Ističe da bilo kakvo nasilje nije dobro te je pozvao Majku i djecu da se suzdrže od bilo kakvih nerazumnih poteza.

Ivo Josipović
"Suzdržite se nerazumnih poteza" (FOTO: Lupiga.Com)

“Ključno je sada zadržati mirnu glavu i tijekom prosvjeda prebrojati koja se pjesma koliko pjevala, te sve uredno obračunati kroz ZAMP. Moramo zadržati neke civilizacijske norme, unatoč teškom trenutku”, smiruje loptu predsjednik Josipović.

Ministar financija Slavko Linić najavio je porezni nadzor neodgovorne majke, za koju se sumnja da je bez kriterija dijelu djece poklanjala novac, dok je ostale ugnjetavala. U istrazi će angažirati svog dugogodišnjeg prijatelja Jozu Kalema, koji je, prema Linićevim riječima, pravi čovjek za otkrivanje nepravilnosti oko poreznih prevara koje je Majka tolerirala.

Milanka Opačić
Najavila kaznene prijave protiv Hrvatske (FOTO: Arhiva)

Hrvatsku smo pokušali kontaktirati, ali njezin pravni zastupnik i omiljeni ovršitelj, odvjetnički ured Hanžeković, obavijestio nas je kako klijent želi komentirati pravni postupak u tijeku, te da samo poziva institucije da i dalje ne rade svoj posao.

Lupiga.Com