Lutko bye!!!

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Lutko bye!!!

Jezero Bodensee bilo je poprištem jedne neobične, a nekome sigurno i tužne priče. Austrijska policija dobila je dojavu kako jezerom pluta ljudsko tijelo. Kada se policijska patrola u svom gliseru uputila na opisano mjesto, pronašli su samo napuštenu sexy lutku.

Bodensee je jedno od najljepših turističkih destinacija na svijetu. Jezero je to gdje možete doručkovati u Njemačkoj, ručati u Švicarskoj, a večerati u Austriji. Sve bez žurbe. No, austrijski policajci požurili su izaći na bodensko jezero, čim su dobili dojavu kako jezerom pluta ljudsko tijelo.

Na jezero nedaleko od austrijskog grada Bregenza na uviđaj je izašla policijska patrola, ali od plutajućeg tijela nije bilo niti t. Tek nakon dvadeset minuta pretrage policija je uspjela pronaći nešto što nalikuje ljudskom tijelu, a to je odbačena ženska sexy lutka. Možda je jadna lutka nekome prestala biti ljubav života, pa je njen vlasnik odlučio baciti je u vodu, ili je možda njeno mjesto zauzela neka druga, modernija i skuplja lutka . U svakom slučaju tužan kraj za jednu erotsku lutku.