Madonna i Britney za Rochija

Ivor Car

31. kolovoza 2003.

Madonna i Britney za Rochija

Vjerujem kako je većini vas poznat događaj kojeg su mnogobrojni fotoaparati ovjekovječili i koji zahvaljujući njima i vi možete vidjeti na priloženoj fotografiji. Neki su to vidjeli uživo ili pak u jednoj od mnogobrojnih repriza kojima su nas bombardirali na MTV-u, ali naš webmaster ovo nije vidio …

… već je tvrdio nešto sasvim drugo, što s ovim zaista nema nikakve veze. Kako naš webmaster svakodnevno dobiva pedesetak mailova koji uglavnom sadrže raznorazne viruse, pomislih, pa neću ga još i ja opterećivati sa dodatnim mailom u kojem bih mu poslao ovu fotografiju i demantirao njegovu tvrdnju kako je Madonna na dodjeli MTV-evih nagrada pljunula Britney Spears. Lakše je napisati novicu!

Dakle, Rochi (tako se naime zove naš webmaster) nije bilo nikakvoga pljuvanja pa neće biti ni nikakvoga razvrata, kao što si ti mislio, već je pao sočan poljubac između Madonne i Britney, kojeg evo možeš i sam vidjeti. A osim Britney, dragi Rochi, Madonna je u njujorškom Radio City Music Hall-u gdje je odrađen MTV Video Music Awards poljubila i Christinu Aguileru, na identičan način.
Još ti samo na kraju savjetujem da dok noću sjediš za kompjuterom upališ televizor i okreneš program na MTV i lagano čekaš reprizu, jer mislim da ti to jednostavno moraš vidjeti.