Trabunjanje nazvano najgorim odjevanjem

Ivor Car

9. siječnja 2003.

Trabunjanje nazvano najgorim odjevanjem

Uzimaju si ljudi često za pravo svakojake stvari. Jedan od takvih je i Mr. Blackwell, holivudski modni dizajner, koji je objavio svoju, već tradicionalnu listu najružnije odjevenih žena u protekloj godini. Osim što ih je stavio na tu u svakom slučaju nezahvalnu listu, dizajner ih je počastio i nebiranim riječima. A najgore odjevene žene po gospodinu BezDlakeNaJezikuBlackwellu su: Anne Nicole Smith, Cameron Diaz, Shakira, Pink, Meg Ryan, .... Možda su mu se sve one u životu jednom opako zamjerile, pa je sada vrijeme osvete?

"Sada znamo zašto je bila striptizeta - njena odjeća preružna je!". Ovim tekstom najavljivana je pompozna vijest o najgore odjevenim slavnim ženama u protekloj godini. O tome koja je najgora, a koja nije, odlučivao je holivudski modni dizajner, Mr. Blackwell. Najgore odjevenom ženom u 2002. godini proglasio je Playboyevu djevojku Annu Nicole Smith, poznatiju kao supruga umirućeg milijunaša. Blackwell se nije zadovoljio samo time što joj je podario spomenutu titulu, već joj je poručio: "Ne zamaraj se potragom za novim dizajnerom, dovoljno ti je da unajmiš nekog građevinskog inžinjera!".
Na drugom mjestu top liste najgore odjevenih žena našla se i mlada pjevačica Kelly Osborne, kćerka okorjelog britanskog rockera Ozzyja, te zvijezda reality showa u produkciji MTV-a.
Na treće mjesto Mr. Blackwell je smjestio kolumbijsku pjevačicu Shakiru.
Red je da se na četvrtom mjestu nakon dvaju pjevačica i jedne striptizete, nađe netko tko svoj kruh zarađuje glumačkim pozivom, a to je Cameron Diaz. Niti za nju Mr. Blackwell nije upotrijebio birane riječi, rekavši kako se ona odjeva kao cirkuski klaun slijep za boje.
Peto mjesto zauzima britanska princeza Anne, čiju odjeću je nazvao strogom, turobnom i jednoličnom, spomenuvši kako su se na njegovim prijašnjim top-listama nalazile njena majka, kraljica Elizabeta, i njena teta, pa tako, tvrdi on, sve ostaje u obitelji.
Iza spomenutih najlošije odjevenih u protekloj godini, nalaze se još neke slavne osobe: Anne Rice, Donatella Versace, Meg Ryan, Christina Aguilera i Pink.
Eto tako Mr. Blackwell još jedne godine ispade faca, ne pridržavši se one poslovice "de gustibus non est disputandum", i ne pokazavši nimalo pristojnosti, i ne biravši riječi kojima će iznijeti svoje mišljenje. Nekome je to fora, a nekome nije.