Kao vrtni patuljak

Ivor Car

11. veljače 2003.

Kao vrtni patuljak

Prepoznajete li osobu s fotografije? Vjerujem kako je odgovor potvrdan. To je djevojka koju najveća MTV zvijezda, Eminem, neprestano provocira noseći majice sa natpisom Christina sucks. Dakle, na fotografiji je Christina Aguilera, a ako želite saznati što je ovo pored nje, zbog čega je ova novica i napisana, morat ćete kliknuti na
Dakle, svi smo znali kako Eminem neprestano provocira jadnu Christinu Aguileru, koja je i sama priznala da ne zna što je tomu uzrok. Znali smo i kako je ta 22-godišnja djevojka rođena na Staten Islandu, New York, nižeg rasta, ali da ovako smiješno izgleda pored dvojice divova, pored kojih bismo svi mi izgledali kao vrtni patuljci, ipak nismo znali, odnosno možda smo i znali, ali to nismo imali prilike vidjeti.
Tu priliku dobili smo ovoga vikenda na događanju "Read to Achieve", koje se odvijalo u Atlanti povodom utakmice NBA All-Star, a na kojem je zapjevala i Christina. Tom prilikom kćerka Ekvadorca i Irkinje odlučila se fotografirati pored Yao Minga i Shaquillea O'Neala.
Dodat ćemo kako je novopečeni igrač Houston Rocketsa, Kinez Yao Ming visok, za Kineza neuobičajenih 226 cm, a zvijezda Los Angelos Lakersa, Shaquille O'Neal 216 cm. Koliko je visoka Christina Aguilera procijenite sami!