Miss Eye - nova kolumnistica opakog pera

Ivor Car

1. veljače 2004.

Miss Eye - nova kolumnistica opakog pera

Evo ga, došao je i taj dan - od zadnje četiri kolumne na Lupigi, tri su djelo ljepšeg spola (uh, kako otrcana fraza, zašto je upotrijebih?), a jedna od njih pripada našoj novoj kolumnistici zbog koje ova novica i jeste tu. Dakle, čast mi je i zadovoljstvo i još svašta nešto, najaviti vam Miss Eye, novog Lupeža koji će vas, siguran sam, oduševiti. Nešto više o Miss Eye možete saznati pod

Već dugo nisam najavio nikog novog među našim kolumnistima, koji sve češće odlaze u neaktivu, mjesto odakle se vraćaju samo rijetki. Kao prvo moram reći kako je Miss Eye (da, tako se zove) i meni samom nepoznanica, ali zato ću s vama rado podijeliti sve ono što znam o njoj.

Navodno se rodila kao vrlo mlada u nekom lijepom gradiću u koji se neće nikada vratiti, jer je prezadovoljna gradom u kojem trenutno živi, a živi u Zagrebu. Ne znamo gdje radi, ali znamo da je završila novinarstvo (sve više i više novinara na ovom sajtu, pa to je skoro pa nepodnošljivo). U slobodno vrijeme (siguran sam primijetit ćete i sami) piše. I ne samo da ona piše već i crta i čita, pa duša jedna od curetka. Voli sve što vole mladi, prijatelje, zajebanciju, izlaske, pa čak je svojevremeno i salvete skupljala. Trudi se što manje sekirati i što više uživati u životu, a ponekad u tome i pretjera. 

Eto, to je ono što sam naumio podijeliti s vama, a ono što će ona podijeliti s vama nalazi se na ovom linku i garantiram vam da će slične stvari i nadalje dijeliti s vama. Predviđam joj uspješnu budućnost i strahovitu čitanost. Ne vjeruješ? Provjeri!