Veselo, zabavno i zarazno

RR&Lovre

7. svibnja 2008.

Veselo, zabavno i zarazno

Bili smo sinoć na koncertu, išli gledat' Laku. Mislili bit će ugodna atmosfera, 50-ak ljudi, lagana večer uz lagane note i vesele zvuke ovog veselog zajebanta, koji će susjednu & prijateljsku predstavljati na ovogodišnjem natjecanju Eurosonga u Beogradu. Kad tamo, milijardu i četiri stotine tisuća ljudi, sve jedan na drugom stajali, prosipali pive i veselo cupkali, a dobar komad koncerta bogami i skakali na refrene druga & gospodina Lake i njegove sestre Ćipe. Uostalom, fotografije druga Brke zvanog Lovre reći će vam više

Kad bolje pogledaš, na fotografijama uopće nema fotografirane omladine u navedenom broju od milijardu i četiri stotine tisuća ljudi. Ali vjerujte - bilo ih je upravo toliko, ako ne i koju stotinu tisuća ljudi više. KSET je bio apsolutno krcat, na pivu se čekalo po 15 minuta, neprestano si se morao trljati o tuđe sise, ali svejedno, nismo se pokajali. Laka je bio dobar, veseo, odsvirao je cijeli album, uključujući i "eurosong uspješnicu" te dvije stvari od Ekatarine.

Potom je izišao na bis, pa ponovio tri stvari. Njegova sestra bila je lijepa, vesela i zabavna. Njezin glas - jednako takav, lijep, veseo i zabavan. Davor iz publike koji se u jednom trenutku našao na bini nije bio lijep, ali veseo i zabavan jeste. Laka ga je s bine ispratio riječima: "Drži se ti Davore kompjutera, nije ovo za tebe." 

Prateći bend bio je solidan, ne sjajan. Ovu rečenicu moramo istaknuti, jer glavni nam urednik kazao je da su momci svirali po Bugojnu, a onaj tko je svirao po Bugojnu ne može biti sjajan da ga jebeš. Ako se neki ne slažu s navedenim, neka se sjete nečeg sjajnog iz Bugojna pa neka napišu u komentarima. Laka nije bio iz Bugojna. On je bio sjajan. Čovjek je zabavljač, njegove pjesme su vesele, a refreni zarazni. Estrada lakih nota s Lakom je dobila na težini i to je za svaku pohvalu.