WILD BOYSI u Močvari sa stare na novu

Vuk

28. prosinca 2005.

WILD BOYSI u Močvari sa stare na novu

Ukoliko ste odlučili da u "novo leto" ne zakoračite uz stihove Saše, Tina i Kedže, i to one "365 je prošlo dana", u slabašnoj ponudi zanimljivih lokacija za doček nudi se i ova u 'Močvari' gdje nastupa, relativno nepoznat u Hrvata, boy band WILD BOYS. Kurt Fišer, Dick Petersen, Jürgen Zammorano, Uwe Ibrahimovich i Sebastian Petrov, mladići su za koje piše da se u javnim istupima diče lažnim biografijama i nastupima sa svima

Wild boysi su se vratili. Otkriveni tek u dalekom svijetu, a ponikli na, naše gore listu, prvi put će nastupiti pred domaćom publikom. U Močvari 31.12. predstavit če se Kurt Fišer, Dick Petersen, Jürgen Zammorano, Uwe Ibrahimovich i Sebastian Petrov. Skupina je to iza koje stoje kako sami lažu, pune koncertne dvorane, i to kao članovi electro-pop skupine “Polar Elephants”, zajedno sa skupinama A-Ha i Duran Duran pa i uz Kylie Minogue i Shakiru kao plesači na njihovim turnejama. U Močvari su snimili svoj prvi spot u suradnji sa "Manceom" i "Zvukom broda" za već poznatu stvar "DVA" koji je ovih dana dovršen u prostorijama Atmana.

 

Puno više o njima i njihovom lažnom imageu saznat ćete na ovom linku, a mi ćemo osim ove nekolicine fotografija iskusnih glazbenika i plesača, istaknuti da je upad u Močvaru 70 pretprodajnih kuna i 100 na spomenuti dan, u što ide i "neka sangrija" te cuga po standardno normalnim cijenama.

Osim našeg glamuroznog peterca nastupat će dj teamovi feat THE ROCK ZONE!, FUNKY SITUATION, ALTERNATIVE ROCK STARS, ROCK TE JEBO ... te program pod nazivom Reggaenerator (dub, reggae, ska, jungle) i DJ Jebiga i DJ Dubbu.