Da li svi muskarci imaju iste seksualne fantazije? I sto su oni?

Da li svi muskarci imaju iste seksualne fantazije? I sto su oni?

ritn by: Tini
09. 06. 2002.

Prilikom listanja raznih stranica na internetu naišla sam na zanimljiv članak o seksulanim fantazijama muškaraca. A na postavljena pitanja odgovara ni više ni manje muskarac. Ovaj članak pišem u njegovom izvornom obliku a vama ostavljam odluku.

Gospodin muškarac kaže: Pitate znači možete dati muškarcu koji vas zanima iskustvo koje neće nikad zaboraviti- što ga čini vrlo sretnim muškarcem. Evo pet sigurnih načina "paljenja" za gotovo svakog koji ima Y kromosom.

ISTI GRUDNJAK I GAĆE- Poklon koji vam se preda u običnoj vrećici zasigurno vam nije ni upola lijep kao onaj zamotan u lijepom ukrasnom papiru. Vjerujte mi ovo. Ne mora biti ništa otmjeno samo da paše jedno s drugim.

RECITE MU KOLIKO VAM JE DOBRO- Muškarci uvijek tragaju za nagradom, pohvalom u životu tako i u krevetu. Ne samo da će ga te riječi natjerati da se osjeća kao milijun dolara nego će vas to oboje fokusirati na ono što radite i na ono što vas uzbuđuje.

SKINITE GA- Što duže radite ovo stvarate mnogo bolju, savršeniju tenziju između vas. Ako možete to raditi i ne posustati tj.nastaviti do kraja to skidanje vaše odjeće dok on gleda na kraju ćete ga imati u šaci- ili moći ćete što god poželite s njim.

NEKA VAM RUKE LUTAJU- Čini čuda. I godinama nakon toga sjećat će se vaših noktiju koji su putovali po njegovim leđima.

ORALNI SEKS- Evo. Rekao sam sve.

I to bi bilo sve od muškarca koji odgovara na neka od navodno osnovnih pitanja nježnijeg spola. Da li ima nešto u ovome ili ne odlučite sami.