A ča piješ kad ti škodi?

Božidar Alajbegović

4. prosinca 2003.

A ča piješ kad ti škodi?

Meksikanci su poznati kao vrlo impulzivan narod. Pod utjecajem alkohola ta njihova osebujna karakteristika doseže n-tu potenciju, čemu je dokaz i slučaj kojeg vam donosimo u nastavku, a kojeg komentirati ne možemo drukčije, nego poznatom narodnom: "a ča piješ kad ti škodi"
Građevinski radnik Ernesto Rodriguez Hernandez voli cugnuti. To nimalo ne čudi jer u Meksiku, čiji je stanovnik, vrućine znaju doseći nepodnošljivu razinu.

No, pod utjecajem alkohola ljudima svakakve ideje padaju na pamet. Tako je nakon veće količine "vatrene vode" Ernestu sinulo da je krajnje vrijeme da se iskobelja iz vlasti testosterona kojem robuje još od adolescentskih dana, te se odlučio na vrlo nesvakidašnji korak.

Presreo on tako na ulici dvojicu 11-godišnjaka te im ponudio 200 pesosa (oko 20$) za malu uslugicu. Mladci ponudu oduševljeno prihvatiše te mu ispuniše želju. Odnosno, odrezaše oni Ernestu njegovo desno jajce(!) te se bogatiji svaki za 10 zelembaća sretni uputiše kućama. Kada stigoše u svoj rodni dom svoju sreću podijeliše sa roditeljima koji, čuvši na koji je način njihova potomčad došla do svoje prve zarade u životu, hitno pozvaše policiju.

Nakon kratke potrage policija je pronašla kastriranog Ernesta i smjestila ga u bolnicu, gdje je nakon oporavka izjavio kako je klince na škopljenje nagovorio iz razloga što je "želio ubuduće živjeti mirnije, bez konstantnog trčanja za suknjama, jer mu žene ionako samo zagorčavaju život".