Ekskluzivna priča o testu na trudnoću vječne tinejdžerice

Ivor Car

5. svibnja 2005.

Ekskluzivna priča o testu na trudnoću vječne tinejdžerice

Dragi Lupeži siguran sam da imate sreću što niste na kojekakvim mailing listama, koje vas svakodnevno bombardiraju s kojekakvim vijestima, a među kojima su sigurno "najznačajnije" one o Britney Spears, jer pazi sad ovo: njen posljednji test za trudnoću (znate onaj kad je vrišteći stanovitom Kevinu rekla "postat ćeš babo!"), stavljen je na aukciju. A sada pričamo ekskluzivne laži, koje senzacionalno znamo samo mi

Dakle, ukoliko niste znali, jedne tmurne i besane noći, prije nekoliko mjeseci, u kupaoni jednoga elitnoga hotela u Los Angelesu, dok je razmišljala što će sa svojom glazbenom karijerom pop idola, Britney je odlučila na brzaka baciti test na trudnoću. Kad ono, vidi vraga, 23-godišnja tinejdžerica iznenada je kriknula iz kupaonice.

Navodni prestravljeni suprug, stanoviti Kevin, koji je do maločas bezbrižno gledao neki dosadnjikavi teniski meč na koji je u kladionici uložio 20 centi, brzo je odsprintao 50 metara s preponama do kupaonice i u maniri John Waynea uletio unutra, tražeći test kako bi se uvjerio na svoje sokolove oči. Na to ga je vječna tinejdžerica udarila testom po glavi i rekla mu "budalo jedna, postat ćeš babo".

Tada su oboje zaboravili na iskorišteni test, niti ne sumnjajući kako će sutradan taj isti test na trudnoću u kanti za smeće pronaći poduzetna čistačica, prema neslužbenim i pouzdanim izvorima iz LAPD s kojima raspolažemo samo mi, Rosita C., legalna useljenica iz Meksika i spremiti ga u džep, za svaki slučaj. Nedugo potom Rosita C. pred očima samo naših specijalnih izvjestitelja iz Los Angelesa, izvadila je test iz džepa i na lošem engleskom rekla "Ja ovo prodavamo! Ovo vredilo miljone!".

Priča je potom postala poznata svima, čim je Rosita tutnula test kanadskoj radijskoj postaji New Hot 9.9 za svotu poznatu samo našoj redakciji, koju nećemo otkriti, a vlasnici ove postaje, odlučili dati test na aukciju. Naravno, zarađeni novac ići će u dobrotvorne svrhe. I to kako Kanada ima previše love, silni novci bit će uplaćeni na žiro račun američkih organizacija "The Candlelighter's Childhood Cancer Foundation" i "The Easter Seal Society". Spomenute udruge pomažu djeci s psihičkim problemima, a dati im novac sigurno je mnogo bolje nego djeci puštati bilo što u izvedbi Britney Spears ili trovati ih bespotrebnim vijestima o istoj.


Breaking News – izvanredne vijesti:

MUP je sinoć potvrdio kako je priča zavedena pod rednim brojem 3648 na www.lupiga.com potpuna izmišljotina bijednih jadnika, a kako potvrđuju naši ljudi na vrhovnim pozicijama u tom Ministarstvu na takvu izjavu bili su prisiljeni pod prijetnjom tužbe sretnog bračnog para.