Britney masturbira, nije grijeh!

Božidar Alajbegović

23. prosinca 2003.

Britney masturbira, nije grijeh!

Podsjećamo vas kako u Osijeku živi i piše silno simpatični curetak koji se zove Bilanda Ban, a kako bismo smanjili Lupigin kronični deficit glazbenih tema, prenosimo vam njeno viđenje najnovijeg albuma Britney Spears. Bilanda se u svom urnebesno-duhovitom stilu osim Britneyine glazbe dotiče i njezinih seksualnih navika, ali nam otkriva i neke tajne o sebi

"Moram priznati da me je poprilično razočarala Britneyina pjesma o masturbaciji s novog albuma. Koja pjesma o masturbaciji, pitate se?? ISUSE! NISTE ČULI!!??
Britney masturbira!!!
Pa gdje vi živite???? PISALO JE I U JUTARNJEM!!! Isuse...
Nego, dakle...moja očekivanja su bila poprilično niska - mislila sam da ću zateći neki isforsirano znojni hip-hop s puno stenjanja, ali da ću se barem moći pozabaviti dešifriranjem slengovskih izraza o masturbaciji, a kad ono...neko polu-ambijentalno sranje s cmoljavim violinicama koje se doima mlakije od sluzi iz Britneyine rodnice pomiješane sa vodom zasićenom mirišljavim solima u kadi u kojoj se Britney kiselila sat vremena maštajući o svom bivšem....he he he.
Osim toga, dotična pjesma se banalno zove "Touch of my hand", i ima stihove poput "I love myself, it's not a sin...", što previše vonja na sasvim nepotrebno opravdavanje, i što će mi pjesma o masturbaciji ako ju Britney pjeva nekom tamo dušebrižniku, a ne normalnom ljudskom biću poput mene ili tebe? I, čemu uopće trud kad već svi znamo da Britney doživljava najžešće orgazme u razbludnim šopinzima!!!
(A i kaže sama u stvari na albumu koju je producirao R.Kelly: "Outrageous! - my shopping-spree...". I ne rugam joj se sad, samo da znate...u dubini duše gotovo u potpunosti osjećam ženske ekstaze rasplamsane trošenjem na krpice i ostale "potrepštine"...i uopće ne sumnjam da me je sam Bog pun milosti bacio u ove okove niže srednje klase, jer on i ja jedini znamo kakva bi grešna sila bila ispuštena na svijet da mi dopusti koju kunu više...ah, fatalizma li... Ma, šala mala, jedino što bi ja opelješila je cijeli TopShop, a kozmetičkoj industriji vjerujem samo do granice Rimmelovih maskara, Rosalovih labela, i najjeftinijih sjenila na koja mogu nabasati.
Kreme protiv bora? Ako si ijednu ikad kupim, to će označiti kraj mene kao duševno zdravog bića - ne gajim naročite simpatije prema ženama koje sve to puše, a posebno prema onima koje to "ne puše, ali za svaki slučaj...".
Kaže mi jučer jedna cura s faksa kako ima neku 18-godišnju frendicu koja si je kupila kremu protiv bora jer misli da je bolje početi sad, nego prekasno.
Ha ha ha...bože, koja KOKOŠ! Na kraju će potrošiti onoliko novca na te kreme koliko bi joj bilo potrebno za jedan pošten facelifting.)

Enivej...
Što se ostatka albuma "In the zone" tiče, ima 3 stvarno super stvari (od kojih je "Toxic" bez sumnje nešto najbolje što je dosad iznjedrila, odgovorno stojim iza ove izjave - ne bojte se, poslušajte!), 2-3 jako dobre, jedno totalno skidanje Kylie Minogue (ne mogu vjerovati da je izustila i jedan posve identičan uzdah a-la-Kylie!) koje je ok, ali čemu to uopće? Ostatak nije vrijedan spomena.
Nakon ovih nekoliko godina koje u svijetu provodim svjesna postojanja gospođice Spears, mogu samo reći da mi je gospođica i dalje vrlo draga kad je u svojim pjesmama razigrano, vrckavo djevojče usred veselog tuluma. Takvu bi ju svatko poželio u svom društvu. Ali, i dalje stvarno, ali stvaaaarno ne volim Britney "Stenjanje Koje Hoda" Spears.
Naravno da znam da joj podilaženje onim smiješnim balončićima na muškim preponama plaća šoping-manije i svu materijalnu sreću njenog svijeta, ali ono što ja želim od djevojke poput nje stvarno nema nikakve veze s tim. Barem zasad."

Sve gore navedeno i još mnogo toga sličnog možete naći na Bilandinom Internet blogu Lovefool, odnosno na http://volimkrevet.blogspot.com.