FILIP ŠOVAGOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Prvo nije bilo ničega i onda se pojavio Lupiga“

I.F.

20. siječnja 2018.

FILIP ŠOVAGOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Prvo nije bilo ničega i onda se pojavio Lupiga“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Nježna umjetnička duša, Filip Šovagović, snimio je za Lupigu samo sebi svojstven video. Kratak, ali slatak.

„Prvo nije bilo ničega i onda se pojavio Lupiga“, čuje se glas poznatog glumca i redatelja iza narančastog ekrana. Slika potom iz narančastog prelazi i sve svjetliju boju, da bi se odjednom, kao iza magle pojavio Šovagović i njegov očaravajući smiješak, a u pozadini mirno more. Naš vjerni čitatelj i prijatelj, na koncu rukom odzdravlja i slika ponovno nestaje. 

Efektna je to podrška Lupigi u njenoj crowdfunding kampanji koja samo što nije završila. No, nije to jedina Šovagovićeva podrška ovom portalu. Nikada nećemo zaboraviti kako je nedavno došao na jedan koncert pa se pridružio glazbenicima uzevši i on instrument u ruke te potom cijelu noć, nevjerojatnom strpljivošću, najavljivao kako svira za podršku Lupigi. Šovagović je, ako to niste znali, pravi majstor, neviđeni as.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Lupiga.Com

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.