'Five4Kids' po drugi put

Ivor Car

19. studenog 2005.

'Five4Kids' po drugi put

Poznato je kako Lupiga podržava sve one akcije koje ocijeni hvalevrijednima, a upravo je takva 'druga sezona' humanitarnog projekta 'Five4Kids'. Oni s memorijom kao u slona, sjetit će se kako je ovu akciju za djecu s posebnim potrebama, prošle godine među prvima podržala upravo Lupiga. Valjalo bi sada da zavirite u 'opširnije', a nakon zavirivanja posegnete u džepove, izvučete koju kunu i uplatite je za dobru stvar

Drugu godinu za redom u organizaciji udruge P.O.I.N.T. kreće "Five4Kids" - humanitarna akcija za križevačku djecu s posebnim potrebama kojoj valja prikupiti osamdesetak poklona što će ih uveseliti ovoga Božića. Većina djece o kojoj skrbi Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom polaznici su križevačkog Centra za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju, koji je registriran tek od ovoga ljeta.

Ukoliko akciju držite dobrom idejom, otvorenog ste srca i ne uzgajate "zvečarku u novčaniku" svoju donaciju možete uplatiti na sljedeći broj žiro-računa:

2402006-1400004747
Opis plaćanja: "Five4Kids"
Primatelj uplate: Udruga P.O.I.N.T., Tomislavova 33, Križevci

Podsjetimo kako je prošlogodišnjom akcijom prikupljeno preko 20.000 kuna s čime su organizatori bili vrlo zadovoljni. Lupiga će se "Five4Kids" priključiti postavljanjem velikog bannera koji će na našim stranicama ostati sve do završetka akcije, odnosno do pred sam Božić.