Tsunami među nami

Vuk

9. veljače 2005.

Tsunami među nami

Ukoliko pošteni nalaznik zaista zaslužuje taj pridjev molimo ga, da 100 kunića koje je pronašao negdje na podu velike dvorane Doma sportova priloži na kup koji čini nešto više od dvije tisuće "pedesetica" zamijenjenih za humanitarni "upad" na odlični koncert koji je u ponedjeljak slavni Radio 101 organizirao za žrtve Tsunamija


Grižnja savjesti zbog "džabe" ulaska na humanitarni koncert, ublažena je gubitkom zagasito žutog "mažuranića", za kojeg isto tako postoji sumnja da je utopljen u uvijek vodenastoj Žuji. Kako bilo, ako je i prodaja piva uključena u akciju tada nemamo za čim žaliti.


Više od dvije tisuće promrzlih posjetitelja koji su kako Edo Maajka kaže "činili dobru stvar", imalo je priliku vidjeti i čuti izvođače koji su za nula kuna honorara više nego solidno zagrijali okupljene posjetioce. Organizatori su se odlučili za prepolovljenu veliku dvoranu Doma sportova, mada je zaključak na kraju kako bi mala dvorana bila idealnija, jeftinija i ugodno popunjenija opcija.


Najviše od dobro ozvučenog ritma ponudili su "Let 3", "Edo Maajka" , "Gustafi", "Elemental" i "Ramirez", subjektivno ocijenjeni upravo tim redom, sve zapaženo na reakciji publike. Pozdravljamo još jedno dobro lice koje je pokazala "stojedinica", šteta zbog slabe posjete ovako dobrog koncerta, krivca nismo tražili u cijeni karte, koja je bila stvarno pristupačna (čitaj 50 kunića), za to smo "optužili" radni dan i nekih minus 10.