MAJA SEVER PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga ima neovisnost i hrabrost“

E.K.

19. siječnja 2018.

MAJA SEVER PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga ima neovisnost i hrabrost“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

"Što nam danas najviše treba? Slobode, neovisnosti, hrabrosti! Te tri stvari nalazim na portalu Lupiga, nadam se da će tako i ostati i zato moja iskrena podrška!", poručuje nam kolegica Maja Sever.

Hrabra i uporna u svojoj borbi za slobodu govora Maja je u domaćoj javnosti poznata kao novinarka koja se zauzima za obespravljene i njihova prava. Upravo je to i činila gotovo 14 godina u emisiji Hrvatska uživo koja je u rujnu prošle godine bez obrazloženja skinuta s programa Hrvatske televizije. Bio je to najdrastičniji potez u ukidanju jednog od rijetkih prostora slobode na javnoj televiziji.

Ipak, Maja nije odustala od svog rada i dalje se i privatno i profesionalno zalaže da se glas obespravljenih što glasnije čuje. Solidarnu ruku podrške dala je i Lupigi, znajući da je jedino što imamo kolegijalna solidarnost. Jednako i ona može računati na nas, jer - ima nas.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/Lupiga.Com

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.