MARČELO PODRŽAVA LUPIGU: „Na Lupigi sam napravio svoje prve literarne korake“

I.F.

19. siječnja 2018.

MARČELO PODRŽAVA LUPIGU: „Na Lupigi sam napravio svoje prve literarne korake“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Ovde sam da vam kažem sledeće. Kad sam počinjao, kad sam bio pri svoji prvim stidljivim literarnim koracima, naravno, nije me podržavao mnogo ko, ali Lupiga jeste. Ko bi rekao da će doći dan, mnogo godina kasnije, kada je Lupigi potrebna moja podrška. Ali nažalost takav dan je došao“, objašnjava poznati reper, ali i književnik, Marčelo, u svojoj video podršci Lupiginoj crowdfunding kampanji.

Marčelo je, kako je i sam rekao, svoje prve literarne korake napravio na Lupigi. Napisao je na ovoj stranici na desetke tekstova, kao i njegov kolega Edo Maajka. Neki od njih kasnije su ukoričeni i postali bestseler, kao što je i Marčelo postao velika glazbena zvijezda, što je utjecalo i na to da je imao sve manje vremena pisati za nas. Dugo godina se nismo vidjeli, ali drugarstvo je unatoč tome ostalo i zbog toga nam je posebno drago što nas je Marčelo, za nas ovim emotivnim videom, podržao u kampanji.

„Podržite ovaj sajt, jer je dobar, vredan i potreban“, zaključuje Marčelo. Hvala mu i hvala vama na ovih sjajnih mjesec dana. Ima nas!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.