Novo pojačanje - betty_blue

Ivor Car

12. studenog 2004.

Novo pojačanje - betty_blue

Kao što smo obećali u ovotjednoj novici "Što je novoga?", najavljujemo novu Lupiginu kolumnisticu, čime se broj kolumnistica opasno približava broju kolumnista, ali kao da je to bitno. Bitno je da se naša nova kolumnistica zove betty_blue, da će svoje priče rado okarakterizirati kao "morbidne" i da nam se predstavila svojim prvim uratkom - "Mi smo jači i od sudbine"

Baš kada se osjetno primijeti da stari kolumnisti zabušavaju sve u šesnaest, Lupiga je dobila novo pojačanje - betty_blue. Riječ je o još jednom školskom primjeru koji zorno ukazuje kako smo prisiljeni sve uguravati pod rubriku kolumni, jer i betty_blue ne piše kolumne, već nešto sasvim drugo, što ćete uskoro vidjeti na primjeru njenog prvog teksta - "Mi smo jači i od sudbine". Iako netom spomenuti naslov neodoljivo podsjeća na refren jednog hita s kraja osamdesetih godina prošlog stoljeća, s istoimenim, naravno nema veze.

Inače, "dugonoga" betty je buduća pravnica, koja je kao djevojčica kako u bližem, tako i u daljem susjedstvu, bila poznata po jačina vriska. Naime, vrištala je da je čuju u svim okolnim ulicama, a kako živi "na brdu" imao ju je tko i čuti. Tada je često govorila da će kada naraste biti glumica. Ta želja joj se, na žalost, nije ostvarila, iako još ima pregršt vremena.

Za svoje priče kaže kako su morbidne, a hoćete li se složiti s njom možete saznati samo jednim grubim udarcem po lijevoj tipki vašeg kućnog ljubimca, točno na ovih sedam znakova: XOXOXOX.