Pips Chips & Videoclips u kinu Europa

Svjetlana Zorić

4. listopada 2007.

Pips Chips & Videoclips u kinu Europa

Iako je zadnjih godina navika da se u kino ide pogledati samo kakav mega-ultra-turbo holivudski filmski hit (ako i tada), sve raširenija, ovaj put vas Lupiga ne poziva da u neko od kina odete pogledati neki nezavisni, mađarski, meksički, korejski ili nedajbože indijski film, već da prisustvujete jednom dugoočekivanom promotivnom koncertu. Kino je Europa, a bend - Pips Chips & Videoclips

Dakle, veleštovani Lupeži koji u ovaj kutak našeg sajta niste zalutali, već ste tu namjerno budući ste rijetki koje ne zanimaju isključivo guzice, sise, ustaše i komunisti, imamo čast obavijestiti vas kako u srijedu 10. listopada u zagrebačkom kinu Europa, koje se izgleda kinom neće još dugo zvati, nakon višemjesečne apstinencije gostuju Pips Chips & Videoclips. Riječ je o promotivnom koncertu na kojem će zagrebačka publika imati priliku čuti kako zvuče nove stvari koje je bend objavio na nadolazećem albumu "Pjesme za gladijatore".

Početak nastupa najavljen je za 21 sat, a ulaznice po cijeni od 60 kuna možete nabaviti u Dancing Bear CD shopu u Gundulićevoj, Dallas CD shopu u Tkalčićevoj te Shoe Be Do shopu u Gajevoj. Na sam dan koncerta karte će koštati 20 kuna više i moći će se kupiti na blagajni kina Europa. S obzirom da se za zadnji zagrebački nastup Pipsa, koji je održan u veljači u klubu Boogaloo, a čiju ste atmosferu imali prilike vidjeti na Lupigi, tražila karta više, preporučamo da svoj komad papirića osigurate što ranije. Ako ovo napokon nije bolji razlog da konačno posjetite neku kino dvoranu, nego što je to neki holivudski spektakl, onda vam nema pomoći. Dakle, vidimo se u Europi!