"Popiša te đava, šta neće napravit za žensko čeljade"

Navar Glibotić

8. prosinca 2003.

"Popiša te đava, šta neće napravit za žensko čeljade"

Ovo je tekst o nekoliko stvari: stimuliranju ženskog orgazma (cure s lažnjacima, evo prilike za poboljšanje, za malo rada na sebi), elektronici i visokim umnostima ljudi iz mjestašceta po imenu Komin. Sada, ako netko želi čitati o ženama, orgazmima i seksualnim pomagalima, najbolje bi mu bilo da brzo klikne na
Kompanija Slightest Touch izradila je orgazmatron. To vam je aparat što "električnim impulsima stimulira nervne završetke u ženskoj zdjelici" (kako to zapravo fuj zvuči). Treba se koristiti desetak minuta prije prave akcije, a navodno žena onda i od jednog dodira ide u nebesa.

E, sad, gdje je caka? Uređaj je dobio uporabnu dozvolu (to znači da ako ga koristite nećete dobiti dlakave noge k'o istočnonjemačke atletičarke i slično), ali, nema dobrovoljki za testiranje. ŽENE NE ŽELE ORGAZAM! To je jedini mogući zaključak svega ovoga. Ili to ili ne žele hi-tech orgazam nego, ono, znate ...
 
Glasnogovornica kompanije tvrdi da i sama koristi uređaj, te da su joj vrhunci "intenzivniji, duži i ima više od jednog". VIŠESTRUKI, joj kako im to dobro zvuči. Ali, izgleda da je glasnogovornica jedina koja uživa u orgasmic-machine.

Ovo ćemo zaključiti izjavom mog osnovnoškolskog profesora tjelesnog Ante Medaka-Mede: "Popiša te đava, šta neće sve napraviti za žensko čeljade!".