Pušing rođo!

Navar Glibotić

25. travnja 2003.

Pušing rođo!

Kako od jedne tragedije napraviti nešto što ima sve epitete komedije? Treba vam jedan smrtno bolestan dečko, jedan puknuti tata i jedna filmska zvijezda, po mogućnosti ženska. Ha, tko ne bi da mu puši Cameron Diaz, neka se javi...

Petnaestogodišnjak Josh Morten umirao je od leukemije. I onda je svojim starcima rekao da ima samo jednu želju na samrti. Ovo do sada je jedna dirljiva obiteljska drama. Koja sad prerasta u tragikomediju ili možda čak burlesku. Naime, ta je želja da mu ponos popuši Cameron Diaz.
Možda od svega toga ne bi bilo niš' medijski zanimljivo, da mu roditelji nisu pomislili kako je to normalna želja umirućeg sina. I tata mu se upustio u nagovaranje Diazove na felacio. Pisao je pisma, slao faksove i telefonirao, no, odgovor je bio da gospodična Diaz trenutačno nije u mogućnosti ispuniti tu želju. Gle čuda.
Još komičnija stvar u svemu je da se tata Morten raspizdio. Te kakva je Cameron hladna kučka, zašto ona neće pušiti njegovom sinu, te što bi joj bilo za malo oralnog seksa... Čak je otišao na premijeru filma "Bande New Yorka" i urlao "Hoćete li, molim vas, popušiti mom sinu?". Cameron ni tada nije iskazala neki pretjerani entuzijazam.
Kad su skužili kakvo je stanje, Mortrenovi su pokušali doći i do Catherine Zete-Jones, Jennifer Lopez, te Salme Hayek. No, ni njima nije bilo do pušenja Joshova pimpača. I to je izazvalo bijesnu reakciju Joshova tatice:
"Što si misle te žene? Zarađuju milijune dolara i šepure se na glamuroznim zabavama, no kada dobiju jednostavan zahtjev da nasmiju mladića, ne toliko sretnog kao što su one, samo okrenu drugi obraz! Dovraga, u kakvom mi to svijetu živimo kada umirućem tinejdžeru filmska zvijezda ne želi ispuniti posljednju želju?"
Baš, dovraga, u kakvom mi to svijetu živimo?!