Prljavštinom protiv HIV-a

Mladen Barbarić

26. rujna 2007.

Prljavštinom protiv HIV-a

Dakle, vi i vaš/a odabranik/ca u zagrljaju liježete na krevet obavijeni feromonima i uz prigušeno svjetlo trapavo nabadate gumbe, kopče, ciferšluse i ostale smetnje. Znojnih dlanova i treperava srca prelazite jedno drugome preko tijela, trepavicama draškate gipka leđa svoje ljubavi i poslije više repetitivnih pokreta sve napokon završava u znoju, uzvicima i zajedničkom orgazmu. Zvuči dobro, ali ako kojim slučajem odete na pranje, rizik od zaraze opakom boleščurinom se povećava

Dakle, recimo, nakon ljubavnog zanosa još neko vrijeme ležite šutke se osmjehujući dok vam se ruke isprepliću, a noge nekontrolirano trzaju od električnih impulsa ljubavi. Napokon, vi ili vaš konj na bijelom princu ustaje, i nesigurnim korakom kreće pod tuš. GREŠKA

Evo jednog šokantnog podatka od kojeg će se svakom spolno aktivnom Lupigeru koji drži do higijene slediti HIV u krvi!

Istraživanje o povezanosti seksa i HIV-a provedeno u Ugandi, znanstvenike je ostavilo bez riječi. Iako nam liječnici još od renesanse preporučuju redovito pranje nakon koitusa, istraživanje provedeno na 2.552 neobrezana muškarca iz Rakaija u Ugandi pokazuje da to baš i nije najpametnija stvar. Pobogu, zašto, zar nam majke nisu govorile da je čistoća pola zdravlja? Jesu, međutim, ona druga polovica očito se nalazi u prljavštini.

Naime, prije testiranja nijedan od dva i pol soma ispitanika nije bio zaražen HIV-om, a 83 posto ih je odgovorilo kako se peru nakon svakog seksa. Naknadno su svi ti spolno aktivni mužjaci ponovo testirani i ispostavilo se da je čak 2,3 posto mladića koji se peru unutar tri minute nakon seksa zaraženo ovom opakom boleštinom nasuprot samo 0,4 posto onih prljavaca koji se peru tek deset minuta poslije seksa.

Znanstvenici su kao i obično, ponudili nekoliko rješenja za ovu neobičnu pojavu HIV-a pri pranju. Jedno od objašnjenja jeste da vaginalni iscjedak koji ostaje na penisu nakon seksa opakom virusu otežava život pa se može reći da je mogućnost zaraze manja što je prisutnost ženskih sokova na penisu duža. Druga pak teorija pretpostavlja da sama voda pogoduje preživljavanju HIV-a jer ovaj kao voli tekućinu kako bi lakše prošao kroz sluznicu.

Kako god bilo, uistinu ste bijedna kopilad ukoliko odlučite ležati pored svoje djevojke samo zbog toga da se ne zarazite. Činite to  jer je prosto volite.