Od tradicije do fetišizma: Fenomen skrnavljenja vlastitih spolovila

Potočić

9. rujna 2007.

Od tradicije do fetišizma: Fenomen skrnavljenja vlastitih spolovila

Ovo što ćete vidjeti ovdje toliko je gnjusno i bolesno, da uopće ne znamo zašto je ovdje. Svakako Lupeže valja upozoriti da viđeno u ovoj novici može poprilično uznemiriti i šokirati, pa zamoljavamo maloljetne i one slabijeg želuca da nipošto ne klikaju na "opširnije". Riječ je o poprilično neistraženom fenomenu, odnosno o nizu postupaka kojima pripadnici sado-mazo supkulture na različite načine skrnave svoja spolovila. Ne pitajte zašto i ne ulazite dok niste dobro razmislili

Kad se Jahve odnosno Alah obratio svojim najvjernijim slugama među najvažnijim zapovijedima našla se i ona da svaki bogobojazan židov/musliman mora sa svojeg uda odstraniti kožu koja mu skriva glavić. Procjena udjela muškaraca koji iz različitih razloga kroče svijetom oskrnavljena spolovila kreće se od desetine do trećine ukupne svjetske (muške) populacije, a u prilog njihovoj (češće roditeljskoj) odluci idu i nova medicinska istraživanja prema kojima je u obrezanih muškaraca upola manji rizik od zaraze AIDS-om. No, postoje dečki i curice koji se ne boje AIDS-a, umjesto toga oni (valjda) samo mrze svoje tijelo. Predstavit ćemo vam niz postupaka kojima pripadnici sado-mazo supkulture na različite načine skrnave svoja spolovila. Ne pitajte zašto.

Iako smo dugo "vijećali" valja li Lupigine posjetitelje suočiti sa, većini do sada, nepoznatim fenomenom, koji je u Svijetu, iz nama nepoznatog razloga sve rašireniji (navodno postoji i nekoliko slučajeva u Hrvatskoj), neki pametan zaključak nismo uspijeli donijeti. Ipak, odlučili smo ne postavljati fotografije spominjanih postupaka skrnavljenja muškog spolovila, već smo postavili tek linkove na njih i ponovno upozoravamo da nismo sigurni želite li vidjeti što se nalazi na fotografijama. I gorepotpisanom autoru ovih redaka, proučavajući ovaj fenomen zastupljen i u tradicionalnim kulturama, tijekom studiranja etnologije, život se u nekoliko navrata zgadio ...

Uz obrezivanje i razne piercinge, jedan od najčešćih postupaka skrnavljenja muškog spolovila, jest subincizija. Pri subinciziji muškarčevo se spolovilo s donje strane zarezuje kako bi se otvorio mokraćovod, postupak se može izvoditi samo na dijelu spolovila, ili ga možete po cijeloj dužini otvoriti kao skuhanu hrenovku. Zanimljivo je da subincizija ne otežava spolni odnos nego ga prema nekim navodima čak i poboljšava (muškarcu zato što čini dostupnijima inače zatvorene živčane završetke, a ženi jer mijenja oblik muškog uda.) Otežano je doduše mokrenje i pronalazak partnera/ice voljne za spolni odnos. Subincizija je osobito raširena među australskim domorodačkim stanovništvom.

http://wiki.bmezine.com/index.php/Image:Subincision-5.jpg

Razdvajanje glavića još je jedan od čestih postupaka u SM krugovima, iako izgleda dramatično, riječ je o relativno jednostavnom postupku koji uglavnom ne narušava sposobnost vođenja ljubavi. Razdvajanje glavića je čest uvod u drastičnije zahvate tjelesne modifikacije ...

http://wiki.bmezine.com/index.php/Image:Headsplit1.jpg

... poput genitalne bisekcije - potpunog razdvajanja spolnog uda, koje se onda najčešće ponovno spaja pri vrhu. Spolni odnos je izuzetno otežan nakon ovog zahvata.

http://wiki.bmezine.com/index.php/Image:Genital_Bisection-1.jpg

Genitalna bisekcija čest je uvod u inverziju penisa kod koje se unutarnji dio penisa prekreće na površinu i obratno. Dakako radi se o izuzetno opasnom i rijetkom zahvatu. Snošaj je iz niza razloga samo u domeni hipotetskog.

http://wiki.bmezine.com/index.php/Image:Inversion-1.jpg

Osim subincizije, moguća je i superincizija, pri kojoj se otvara gornja strana penisa. Ovaj je postupak dosta opasniji od prvospomenutog i stoga prilično rijedak čak i među ekstremnim zaljubljenicima u tjelesnu modifikaciju.

http://wiki.bmezine.com/index.php/Image:Superincision-1.jpg

Što se tiče ženskih zahvata, najčešći su razni oblici ženskog obrezivanja (koje je uvijek daleko invazivniji i samim time diskutabilniji postupak od muškoga). Tradicionalno se prakticira u velikom dijelu Afrike, najčešće kao odstranjivanje klitorisa. U SM krugovima se navodno često provodi i dovodi u vezu s odnosima podčinjavanja u kojem robinja odstranjuje vlastiti centar za užitak kako bi se temeljitije posvetila gospodarevu užitku.

http://wiki.bmezine.com/index.php/Image:Clitoral_Removal-3.jpg

http://wiki.bmezine.com/index.php/Image:Clitoral_Removal-2.jpg

Čest i gotovo razumljiv postupak je razrezivanje kožne ovojnice koja obično skriva klitoris. Gotovo je razumljiv, jer značajno povećava uživanje pri spolnom odnosu, a pritom ne izgleda osobito ružno. Česta su i razna odstranjivanja velikih usana. Kod fetiša povezanih s čestitošću, spolni organi se na razne načine i najčešće privremeno, onesposobljavaju za normalno spolno općenje. Najčešće se penis ili vulva opremaju raznim zakovicama, no u žena je moguće i zašiti velike usne.

http://wiki.bmezine.com/index.php/Image:Chastity1.jpg

Najekstremniji postupci u muškaraca i žena su postupci poništavanja (nullification), odnosno uklanjanje svih spolnih obilježja. Kod muškaraca najčešće uključuje kastraciju, te ponekad penektomiju (po narodski - rezanje kurca). Kod žena rezanje svega. S koliko mržnje ljudi uopće mogu pristupati vlastitom međunožju? Ako ne znate, pogledajte klipić na dnu stranice. A ako mislite da znate, opet pogledajte klipić na dnu stranice. Ograđujemo se od onoga što tamo možete vidjeti i upozoravamo vas da ogromna većina populacije UOPĆE ne želi znati da tako nešto postoji.

http://www.flurl.com/item/Hatchet_vs_Genitals_u_199612