Promocija Ede Maajke + nagradna igra

Ivor Car

20. svibnja 2004.

Promocija Ede Maajke + nagradna igra

Legendarna "Jabuka" u petak u sklopu programa "Luna park" organizira promociju novog albuma Ede Maajke, "No sikiriki", do sada prodanog u 7 500 primjeraka. No, neće to biti tek tipična slušaonica, jer će se održati ekskluzivna premijera videospota. Za tu priliku Lupiga opet pokreće nagradnu igru – najbrži među vama dobit će tri puta po dvije ulaznice za "Jabuku"

Kako kažu iz "Jabuke", nakon nesretnog otkazivanja promocije Edinog "No sikiriki" albuma, koja se svojevremeno trebala održati u prostorijama, meni osobno najdražeg zagrebačkog kluba, odlučili su se ovoga petka odužiti svim fanovima popularnog glavonje iz Brčkog (to sam rekao ja, a ne oni, da ne bi bilo zabune, i stojim iza svojih riječi). Promocija će se zbiti u sklopu standardnog "Luna parka", programa petkom u Jabuci, gdje ekipu zabavljaju DJ-i Dabi i Franciska.

Dakle, petak, 21. svibanj, od 22 sata, Jabuka - to je naša preporuka. Osim preslušavanja albuma, bit će premijerno prikazan video spot "No sikiriki", a kome se CD svidi moći će isti odmah kupiti, dok će nekoliko sretnika otići doma sa potpisanim albumom. Potpisanim od Ede, nego koga, jer Edo nam je, jučer-sutra kita, danas postao faca koja se potpisuje na covere svojih albuma. Pa ne proda svatko u manje od mjesec dana 7 500 primjeraka albuma. Inače, televizijska premijera spota dogodit će se u subotu u HRT-ovoj emisiji "Bljeskalica".

A sada da pređemo na karte, što vjerujem, većinu vas ponajviše zanima. Daklem, elem i ostalo, najbrže troje dobivaju po dvije karte za ulazak na spomenuto događanje. Osim što trebate biti brzi valja vam poslati mail sa svojim imenom na adresu urednistvo@lupiga.com sa subjectom "Za Jabuku".

Slijedećeg petka kao zagrijavanje za koncert Pixiesa, koji će se 20. lipnja održati u ljubljanskim Križankama, u Jabuci nude promociju DVD-a Pixies-a "Waves Of Mutilation - Live" i kompilaciju najvećih hitova.