Edo Maajka live i studijski

iksx@lupiga.com

28. siječnja 2004.

Edo Maajka live i studijski

Znate Edu? Naravno da znate, ali sve manje i manje po njegovim prilozima ovoj stranici. Ali svejedno i unatoč svemu, mi ga ipak nekako volimo. Zašto? Odgovor nitko ne zna. Niti Andrej, čak! Uglavnom, ako Edo neće nama, mi ćemo onda njemu, pa doznajte, bagro, što to ima novog s najvećim (doslovno, pogotovo u predjelu glave) reperom u Hrvatskoj, pa i šire

Najurnebesniji domaći storyteller, reper i MC-evac, jedini i najbolji Edo Maajka 21. veljače sa svojim pratećim bendom Leksaurinima održat će zagrebački koncert u OTV domu. Do daljnjega ovo bi trebao biti njegov posljednji zagrebački koncert na kojem će izvesti svoje neuništive skladbe s još uvijek aktualnog albuma prvijenca "Slušaj mater".


Najbolji new comer u 2002. godini privodi kraju snimanje svog novog albuma "No sikiriki - Ne sekiraj se" čiji se izlazak očekuje početkom trećeg mjeseca, točnije za Dan žena, 8 mart. U kuloarima kažu kako je termin izlaska albuma njegov poklon supruzi Lani.

Obveze oko novog albuma su ujedno i glavni razlog što je posljednjih dana Edo svoje live nastupe sveo na minimum. Uz Edu Maajku i Leksaurine  pred zagrebačkom publikom pojavit će se i splitska grupa Leut Magnetic, te DJ Ahmaad.

U očekivanju Edinog drugog studijskog albuma koji će, vjerujte, ponovno uzburkati domaće glazbene vode, ne propustite Edin live nastup jer ga duže vrijeme nećete imati prilike vidjeti na ovom području.

Za kraj, također neslužbeno, saznajemo kako će Edo dobiti "po nosu" od Ivora- Cara ukoliko vrlo uskoro među svoje obveze ne uvrsti i pisanje nove kolumne za Lupigu.