RASPISAN NATJEČAJ: Nasmijte kratkom pričom i osvojite metaFORU!

H.Š.

20. studenog 2015.

RASPISAN NATJEČAJ: Nasmijte kratkom pričom i osvojite metaFORU!

"Svi se smiju isto na svim jezicima, smijte te se s nama", poručuju iz Knjižnica grada Zagreba gdje je u tijeku natječaj za najbolju kratku priču humorističnog žanra metaFORA 2016.

Na natječaj, otvoren od 13. studenog ove godine do 13. ožujka 2016. godine, svi zainteresirani mogu prijaviti svoje humoristične priče na hrvatskom jeziku duljine do 5.400 slovnih znakova s razmacima. Prijavljena priča ne smije biti nigdje prethodno objavljena, a autor može sudjelovati samo sa jednom pričom.

Žiri u sastavu akademika Pavla Pavličića, spisateljice Ksenije Kušec, pisca Svena Popovića, pobjednice metaFORE 2015 Ljiljane Logar te knjižničarke i spisateljice Tanje Radović, autore najboljih priča proglasit će u Noći knjige 23. travnja 2016. godine.

Knjiga
Natječaj za najbolju kratku priču humorističnog žanra metaFORA 2016 organizirale su Knjižnice grada Zagreba (FOTO: pixabay)

Popis pristiglih priča objavit će se na internetskim stranicama Knjižnica grada Zagreba, a najbolje će biti objavljene u cijelosti te će njihovi autori biti nagrađeni atraktivnim nagradama.

Priče možete poslati na e-mail metafora2016vn@gmail.com ili poštom na adresu Knjižnica Vladimira Nazora, metaFORA 2016, Vodovodna 13, 10 000 Zagreb. Uz priču je potrebno navesti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, adresu elektronske pošte i broj telefona, a ti podaci neće biti dostupni žiriju.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Pixabay