TARZANIJA: Vrijeme je za kontraemancipaciju!

Marko Orsanović

16. travnja 2012.

TARZANIJA: Vrijeme je za kontraemancipaciju!

S bloga Tarzanija, kojeg pišu Novosađani i reklamiraju ga sloganom - Klub krivih mužjaka - prenosimo iznimno politički nekorektno, vulgarno i opsceno štivo. Ne preporučujemo ga mlađim od osamnaest godina, kao niti ženama lišenima smisla za humor, odnosno obdarenima beskompromisnim idealom jednakosti muškoga i ženskog spola. S druge strane, tekst najtoplije preporučujemo šovinistima, kao i muškarcima koji pate zbog emancipacijskih sklonosti svojih partnerica. Eto, pa nemojte nam što zamjeriti

 

Jebem mu mater, sedim juče i razmišljam, kako to da žene stalno nešto pričaju o veličini kurca, a mi samo ćutimo i klimamo glavom, k’o četvorooki štreber pred ambicioznim tatom kad dobije trojku iz istorije. Ta ženska emancipacija nas je naterala da se stalno zbog nečeg osećamo krivim, da se pravdamo i da im udovoljavamo bez konca i kraja. I to mora već jednom da se zaustavi. Vreme je za kontraemancipaciju.

Prvo je krenulo sa pričom o ravnopravnosti, školovanju, izboru za koga će da se udaju i slično, onda se nastavilo, zaposlenjem i politizacijom, pošto kao, žene nisu imale pravo glasa – Tako je, nisu imale pravo glasa, pa? U čemu je problem? Zar neko misli da za to nije bilo valjanog razloga!?
I umesto da budu srećne što smo im dali sve to, što smo im na kraju krajeva dozvolili čak i da glasaju, umesto da ćute i da se pokriju ušima, jer su nam sada svi državnici uglavnom kompletni idioti, al’ sa stilom, jer da žene znaju da izaberu, bile bi u srećnim brakovima i vezama, a ne po sigurnim kućama, ili u frižideru dok im mužjak tarlambasa neku klinku, one idu dalje teraju po svom. Još prava, daj još prava i još i još…

Pokret feministkinja, reklame za žene, magazini za žene, ovo za žene, ono za žene, razne modne pičke materine, rasprodaje, sniženja, kurci, palci, na kraju prodavnice cipela postale veće od prodavnica gedžeta.

I sve je okej, navikne se čovek na sve nesreće, pa i na emancipaciju, i onda BAP!, iz nehata pogleda epizodu serije Sex i Grad, pošto se sada uglavnom televizijski program pravi za žene. I u toj epizodi vidi kako ona razgažena Samanta na’vatava nekog tipa na sred ulice, u skladu sa njenim kurvanjskim likom iz serije. I kako to biva uvek sa njom, tipa kojeg je upoznala na kraju epizode, do odjavne špice je privela, i jebala bar tri puta. Međutim, ovaj put ne. Privela ga je, ali lik ima kurčinu koju ni Samanta ne može da primi.

Sedim u sobi sam, ćutim, gledam ono, i zapitam se dokle bre više sa izvoljevanjem? Ne valja kad je mali, ne valja kad je veliki, ne valja kada je kriv, ne valja kada je prav, ne valja tanak, debeo, normalan, nenormalan? Pa šta valja majka mu stara? Ništa im ne valja, hrđavom kurcu i dlaka smeta.
I da se ne biste nezasluženo osećali kao govno zbog bezobrazluka emancipovane žene, evo vam nekoliko konkretnih rečenica kojima ćete u svakoj situaciji lako postavititi i subjekat i predikat na pravo mesto kada je kurvinsko izvoljevanje tokom sexa u pitanju.

Mali

- Šta mali pizda ti materina? Nije mali nego ti imaš rupčagu, može unutra glava da se proturi da se vidi kako izgleda materica uživo.

Veliki

- Šta debeo i velik, šta si stegla ko da ti tražim sto evra na zajam? Kako misliš da rađaš ako oko malo većeg kurca ovako zajebavaš?

Kriv

- Šta kriv, nagni se na levu stranu pa ti neće biti kriv.

Više ga ne oseća

- Pa naravno da ga više ne osećaš kad si procurela dole do komšije, kapiram da ću posle ovog jebanja morati da mu krečim plafon.

Boli

- Naravno da boli kad si suva k’o drenovina Kraljevića Marka. Mislim, je l’ mene Bog ovako obdario da bih morao još dodatno da ližem po pola sata pre nego što ti ga gurnem?

Ne ulazi lepo

- Naravno da ne može da ti uđe lepo, pa nije moj kurac zglobni autobus pa da tako lako prolazi kroz lakat krivine.

Spustio se

- Nije se on spustio ni zbog čeg’ drugog, nego zato što ležiš na tom krevetu k’o naftna mrlja u Pacifiku, moram na svaka dva minuta da ti opipam puls da vidim ‘el si živa.

Eto, dalje se snađite sami, ali aman, već danas počnite sa “kontraemancipacijom”, svaki sekund nam je dragocen.

Lupiga.Com www.tarzanija.com