Zašto volim sport?

miro@lupiga.com

14. ožujka 2002.

Zašto volim sport?

Ovo je novica za sve vas koji jedva čekate da vam djevojka ode na fakultet ili supruga na posao kako bi mogli u miru gledati tenis s Bola na Braču. Naravno, ovo se posebno odnosi na one koji jedva čekaju da puhne vjetrić pa da digne laganu haljinicu Ane K., zbog koje se ovih dana daljinski brižno čuva. Kako bi vam proširio vidike vrijeme je da se upoznate i s ostalim sportskim ljepoticama pred kojima bi se majušna Ana mogla lagano sakriti...
Odmah na početku da se razumijemo. Lijepa sportašica je više od sporta jer spaja dvije osnovne vrijednosti jednog muškaraca. Gubljenje vremena ispred TV-a plus buljenje u sise nepoznate žene. Tako smo zadnjih par dana bombardirani s gđicom Kournikovom, koja kako kažu ima istetovirano nešto na intimnim djelovima tijela, pa sad eto svi bulje kako bi otkrili to tajno mjesto. Kako bi vam otvorio oči i ukazao vam na pravu ljepotu zaboravite dotičnu damu i uživajte u:
1.Kirsty Gallacher Dama je golferica i TV zvijezda jedne od najvećih britanskih sportskih kuća. Nije da je imala nekih sportskih uspjeha, ali su je izabrali kao ženu s kojom bi Britanci najradije išli na Valentinovo.
Ana Marija Vuković nažalost ne ide u ovu kategoriju sportskih voditeljica, a info stranica za lagana mašatanja uz internet je ovdje.
2.Gabrielle Reece Dotična dama igra odbojku na pijesku, gdje je osim slave kažu zaradila i pokoji novčić. ($23,400 u 1999. godini). Zovu je Gabby, a ponekad se osim pješčanim prošeta i terenima kojima kroče modeli.
Barbara Jelić (Ružić) je inače moj sportski odbojkaški favorit, no vama pružam priliku da odlučite koja je bolja na ovoj stranici ovdje.
3.Michelle Kwan Ljepotica koja svoju ljepotu može zahvaliti azijskim korjenima, klizačica je američke nacionalne vrste, a mnogi će sramežljivo priznati da im ova divna dama čini zanimljivim inače pomalo dosadno umjetničko klizanje. Za buduće fanove ovdje je razlog zbog kojeg je vole drugi muškarci.
I tako sad kad smo uvidjeli da osim Ruskinja i drugi imaju što za ponuditi sportskim sladokuscima, ostaje samo pitanje: a mi?
Iva Majoli ili Danira Nakić.