ZELENA AKCIJA PODRŽAVA LUPIGU: „Trebaju nam nezavisni mediji poput Lupige“

I.F.

20. siječnja 2018.

ZELENA AKCIJA PODRŽAVA LUPIGU: „Trebaju nam nezavisni mediji poput Lupige“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Hrvatskoj su potrebni slobodni, neovisni, neprofitni mediji poput Lupige. Zelena akcija podržava ovu crowdfunding kampanju da omogućimo rad Lupigi“, stala je pred kamere i, u ime Zelene akcije, poručila nam Željka Leljak Gracin, predsjednica te udruge, pravnica po struci, koja za sebe svakom prilikom ističe da je aktivistica za zaštitu okoliša i prirode. 

Da parafraziramo Željku. I nama trebaju slobodne, neovisne i neprofitne udruge kao što je Zelena akcija, jer ti ljudi već dugi niz godina rade uistinu fantastičan posao, zalažući se maksimalno za javno dobro i bolju budućnost ovog društva. I stoga nam je čast da su nas podržali u ovoj našoj maloj borbi. Ima nas!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.