ŽIVOTNE MISTERIJE: Nelogičnosti crtanih junaka

Ivor Car

28. prosinca 2011.

ŽIVOTNE MISTERIJE: Nelogičnosti crtanih junaka

"Zašto Superman, Batman i dobar dio ostalih junaka oblači gaće preko hlača? I kako onda idu na WC?", "Zašto svi zločesti dečki žele uništiti planetu? Gdje to oni nakon toga misle živjeti? Jesu li oni totalni idioti?" ili "Zašto obitelj Kremenko slavi Božić kada živi u kamenom dobu, daleko prije Krista?" neka su od pitanja, koja su, uz prikladne ilustracije, postavljena u ovoj novici. Riječ je o nekim nelogičnostima u svijetu stripa, crtanih filmova i bajki, koje su primijetile dežurne šaljivdžije na raznim internetskim forumima

Znamo da je riječ o stripovima, ali to nije razlog da se malo ne zahebavamo ...


Zašto Superman, Batman i dobar dio ostale ekipe iz "Justice League" oblači gaće preko hlača? I kako onda idu na WC? Ili akcijski superjunaci ne idu tamo?

 


Zašto obitelj Kremenko slavi Božić kada živi u kamenom dobu, daleko prije Krista?

 


Zašto Mirko S. Kojotovski, kad već ima toliko novaca da kupuje na tisuće ACME pomagala, jednostavno ne kupi porciju pečene piletine s prženim krumpirićima

 


Ako su i Popaj i Oliva samci i gotovo se nikad nisu ni poljubili, a kamoli što više, odakle im onda mali Kićo i zašto je toliko sličan Peri Žderi?

 

Zašto Crvenkapica postavlja toliko puno pitanja prije nego li shvati da je njena bakica zapravo zločesti vuk? Je li s njom sve u redu?




Zašto svi "zločesti dečki" žele uništiti planetu? Gdje to oni nakon toga misle živjeti? Jesu li oni totalni idioti?

 


Kako Hulk uspijeva uništiti svu svoju odjeću osim hlača? Jesu li one jednostavno super incredible rastezljive?


Lupiga.Com