50 Cent i Edo Maajka u Ambasadi Gavioli

Ivor Car

17. lipnja 2004.

50 Cent i Edo Maajka u Ambasadi Gavioli

Evo ga, jedna poluekskluziva na Lupigi. Kako saznajemo 17. kolovoza ove godine Slovenija će ugostiti jednu od najvećih faca u svijetu glazbe, devet puta ranjavanog hitmejkera 50 Centa. Kako stvari za sada stoje, koncert će se održati u Izoli, a vjerovali ili ne, predgrupa će biti Lupigin ultra neaktivni kolumnist, glavonja – Edo Maajka. ALI, ima jedno veliko ALI

Mislim da ste apsolutno svi čuli za 50 Centa. Posebno ga poznaju američki murijaci s obzirom da mu je kretanje od strane istih nekoliko puta bilo ograničavano. Isto tako poznato je kako je u kojekakvim obračunima taj 28-godišnjak ranjavan nevjerojatnih devet puta (tko zna kako je uopće živ). Sve u svemu riječ je o vrlo ekscesnom glazbeniku koji se često obračunava s publikom na svojim koncertima, uvijek je naoružan i navodno snima porno filmove, ali što je najvažnije - štampa svjetske megahitove k'o lud.

Prema informacijama koje posjedujemo G-Unit, oliti 50 Cent, Loyd Banks i Young Buck u kolovozu će posjetiti Sloveniju. Točnije 17. kolovoza ove godine održat će koncert u hvaljenoj Ambasadi Gavioli koja je već godinama zaštitni znak slovenske Izole (iako točno mjesto koncerta još uvijek nije službeno potvrđeno). Među takve face uspio se ugurati Edo Maajka, koji će nastupiti kao predgrupa (još uvijek nije poznato da li s Leksaurinima ili bez njih). Eto, šta da vam još kažem, najbitnije sam rekao – 17. kolovoz – Izola!!!

I evo sada te poluekskluzive: koncert je odgođen 50 Cent je rekao, možda na jesen ...