DAMIR AVDIĆ GRAHA PODRŽAVA LUPIGU: „Učinite to iz inata!“

Lupiga.Com

4. siječnja 2018.

DAMIR AVDIĆ GRAHA PODRŽAVA LUPIGU: „Učinite to iz inata!“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Jedna od najbeskompromisnijih video podrški otkako traje Lupigina crowdfunding kampanja stigla nam je ovih dana od Damira Avdića Grahe. Pjesnik, gitarist, pisac, pjevač, performer i veliki čovjek, i u svojoj je poruci podrške Lupigi bio poprilično izravan.

„Podržite portal Lupiga, ako ne znate zašto biste to učinili, učinite iz inata“, poručio je kratko i jasno Damir Avdić, kojeg javnost poznaje i pod nadimcima Graha, Bosanski psiho i Diplomatz, a često ga se naziva i ajatolahom rock n' rolla. Stoga, ako ne znate zašto podržati Lupigu, onda to po Avdićevoj preporuci, „učinite iz inata“.

Inače, Lupigina kampanja točno je na polovici svog puta. Do sada smo na platformi Indiegogo prikupili 22.026 dolara, a značajnu smo podršku dobili i izravno na Lupigin žiro račun. Kampanja završava za 15 dana, a nadamo se kako ćemo nakon probijanja prvog cilja, doći i do drugog postavljenog cilja na Indiegogou – 29.999 dolara.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Tomislav Sporiš

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.