Don Miljenko Babaić: Andro Vlahušić i njegovi su komunistički ološ i ljudsko smeće

Vjeran Grković

22. listopada 2010.

Don Miljenko Babaić: Andro Vlahušić i njegovi su komunistički ološ i ljudsko smeće

Lupiga inc. u posjedu je još jednog gromovitog pisma, u kojem don Miljenko Babaić iz Župnog ureda Mandaljena gradonačelnika Andru Vlahušića, župana Nikolu Dobroslavića te predsjednicu dubrovačkog Gradskog vijeća Olgu Murati naziva ljudskim smeće, komunističkim ološem i drugim izrazima kakve već vole proustaški baždareni pastiri Crkve u Hrvata. Iz štiva bi se moglo zaključiti da je nesretni don Miljenko na rubu nervnog sloma, a povod njegovom pismu jest činjenica da ga o državnim svečanostima više ne pozivaju da drži javne molitve. Nikako ne propustite

Pismo je don Babaić poslao na više adresa, a među ostalim uputio ga je i Želimiru Puljiću, upravitelju dubrovačke nadbiskupije te biskupskom ordinarijatu. Sankcije ili osude s te srane svakako ne treba očekivati ... Već ranije se Babaić proslavio proklinjanjem Stjepana Mesića, a najnovijim se pismom po skrušenosti i govoru mržnje svrstao uz bok kastavskom župniku Franji Jurčeviću.

MILJENKO BABAIĆ

Ž.U. MANDALJENA

HR - 20207 MLINI

Mons. Želimir Puljić, Nadbiskup zadarski i upravitelj dubrovačke biskupije
Biskupski ordinarijat Dubrovnik
Župnici u gradu Dubrovniku
Nikola Dobroslavić, Župan Dubrovačko - Neretvanske županije
Andro Vlahušić, gradonačelnik Dubrovnika
Olga Murati, predsjednica Gradskog Vijeća Dubrovnika
Udruge proistekle iz Domovinskog rata

Poštovani, hvaljen Isus i Marija!

Prošlo je evo godinu dana kako sam na traženje komunističko-jugoslovenskih bandita 'udaljen', na lijep način, s javnih molitava i počasti domovini Hrvatskoj, časnom Domovinskom ratu kao i svetinji hrvatskog naroda - poginulim hrvatskim Braniteljima. Rečeno mi je kako je dogovoreno da će ubuduće molitve predmoliti župnici grada Dubrovnika, (iako je u međuvremenu bilo drugačije). Kako se župne kronike bilo kada kroz povijest čitaju, i moji zapisi biti će nekome zanimljivi (što se već i ostvarilo), posebno iz razloga što su obilježje Domovinskog rata u kojem sam i sam sudjelovao pet godina.


"Komunistički ološ" Andro Vlahušić sa suprugom

Vrijedno je znati kako su moje udaljavanje od dubrovačke Biskupije tražili ovi komunistički službenici, na što je netko? u mojoj Biskupiji na podal način (tako smatram) pristao: Andro Vlahušić, Gradonačelnik grada Dubrovnika; Nikola Dobroslavić, Župan Dubrovačko-Neretvanske županije; te Olga Murati, Predsjednica Gradskog Vijeća grada Dubrovnika. Sve članovi komunističke partije koji su se zakleli na vjernost zločincu Josipu Brozu Titu, krvoločnoj zvijezdi petokraki te borbi protiv Boga i svake neovisnosti hrvatskog naroda. Idejom, djelom i članarinom sudjelovali su u bjesomučnom genocidu, intelektualnom i fizičkom nad hrvatskim narodom. Nažalost, zna se koji su ih neljudi i zašto doveli na vlast. Nije ih zasmetalo što sam rekao istinu kako je njihov učitelj, ideal i vođa Tito, zločinac. Zasmetalo ih je što rekoh kako je zvijezda petokraka krvava od začetka, preko Bleiburga, jama, Vukovara, Škabrnje, Dubrovnika... do izdajice i krivokletnika Stipe Mesića koji ju nosi.


Župa Mandaljena

Tužno je kada se u mojoj Crkvi neki dogovaraju s takvim ljudskim smećem, koje je jednako čovjeku s vukovarske klaonice - Vojislavu Stanimiroviću (koji je nažalost u Hrvatskom Saboru) i komunistu koji hvali 'kapu partizanku' - Ivi Josipoviću (nažalost Predsjedniku RH). Koliko god partizanski zločinci brisali tragove, zemlja i duše su progovorili. Tako mi rekoše kako me nisu udaljili, nema tragova. Rekoh: Niti partizanski zločinci s Titom na čelu nisu u Hudoj jami (Barbarin rov) pobili ljude. Samo su ih natrpali u rudnik i peterostruko zatvorili ulaz. Gadovi ljudski.


"Onaj koji hvali kapu partizanku" - Ivo Josipović

Oni koji su udovoljili ovoj komunističkoj kliki, zasigurno znaju što su ovi govorili o meni i mojim prijateljima koji se trudimo oko hrvatskog imena i časti Domovinskog rata! A njihove stavove i ideje stavio je na papir, njihovo dojenče i glasnogovornik Goran Cvjetinović u knjizi: Revija za književnost i publicistiku LITERAT, u Dubrovniku, kolovoz 2010. Sramota.


Pismo u čiji je posjed došla Lupiga

Da ne bude zabune u mojoj Biskupiji. Ne tražim da i ja nadalje sudjelujem u molitvama u navedenim prigodama. 'Svršeno je'. Odoh svojim putom. Nitko mi ne može oduzeti, u ime komunističkog ološa, voljeti i štovati časne hrvatske žrtve. Tužan sam iz jednog razloga u svojoj Crkvi: Činite usluge toj komunističkoj gamadi i smiješno si umišljate kako oni Vas zbog toga vole. Bijednici! Oni ne vole ni vlastitu majku!!!

u Mandaljeni, 12. listopada 2010.

don Miljenko Babaić