EDO MAAJKA PODRŽAVA LUPIGU: Važna poruka našeg starog prijatelja

I.F.

18. siječnja 2018.

EDO MAAJKA PODRŽAVA LUPIGU: Važna poruka našeg starog prijatelja

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Lupiga je portal koji se bavi bitnim stvarima, istraživačkim novinarstvom. A istraživačko novinarstvo je nešto što je na izdisaju u ovoj državi i mislim da smo svi dužni da podržimo ovakav projekt i ovakve ljude“, govori u svom videu podrške Lupigi jedan od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima, Edin Osmić, poznatiji kao Edo Maajka.

Slavni Edo Maajka, koji nas već 15 godina (da, već je toliko prošlo otkako je objavljen njegov prvijenac „Slušaj mater“) „ubija“ svojim britkim rimama, uključio se u Lupiginu crowdfunding kampanju još prije nego je ona i počela. S nama je u studiju nekoliko dana prije početka kampanje snimio odličnu naraciju za Lupigin video (evo ga ispod, ako ga još niste vidjeli), a već ranije darovao je i perk – deset svojih još neobjavljenih CD-ova, koji su razgrabljeni odmah po početku kampanje.

“De, reci šta bi' još mogao dat' za kampanju“, dobrodušno je pitao Edo, uvijek spreman na pomoć. Odgovorili smo mu – „dosta je, Edo, pogurao si nas i više nego misliš“.

Nažalost, Edinih perkova više nema, ali zato se među perkovima još uvijek nalaze dva dostupna koja nam je donirao njegov kolega i vjerni suradnik Frenkie. On je odlučio one koji s određenim iznosom podrže Lupigu nagraditi s dvije ulaznice za svoj koncert i počastiti ih cugom.

Inače, Edina i Lupigina priča traje od samih Lupiginih početaka. Edo je svoje prve tekstove napisao baš na Lupigi i to je bilo sjajno i duboko iskreno štivo. Trajalo je sve dok nam Edu nisu odnijele neprestane gaže, stalna snimanja i nedostatak vremena. Drugarstvo je ipak ostalo svih ovih godina.

„Podržite Lupiga.Com“, poručuje na kraju Edo Maajka uzdignute šake u zrak. Podržite i vi, jer ovo je predzadnji dan kampanje.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.