Iskonski hrvatski desničar

Navar Glibotić

12. lipnja 2003.

Iskonski hrvatski desničar

Na Iskonovu forumu našao sam jednu full-zanimljivu temu o ljevičarima i desničarima. Najintrigantniji mi je bio jedan Ivan koji se predstavio kao iskonski hrvatski desničar, i sve je svoje teze argumentirao. Ne slažem se s većinom njegovih teza, ali, mora se kazati da je čovjek pogodio neke teme. Tekst je u integralnom obliku, bez mog uplitanja

KRETENI LJEVIČARSKI, I ANTI-NACIONALISTIČKI!!!

VI STE 0BIČNI IDIOTI... NISTE VIDJELI MOJE KOMENTARE NA RASPRAVI "NAPAD SAD-a NA IRAK"...

TAMO VAM JE SVE, ALI PONOVIT ĆU NEKE STVARI.

INAČE, JA LJUDE (POLITIČKI) DIJELIM NA 3 SKUPINE:

1)BUDALE:


NESPOSOBNI SU DA SE U IČEMU ISKAŽU, PA SE PRETVARAJU KAO DA SU NEKAKVI "NACIONALISTI", "USTAŠE", BOG ZNA ŠTO VEĆ! SAMO ŽELE PAŽNJU, I TO JE SVE. PRIMJERI? a)ROJS - GLUMI NEKAKVOG "HRVATINU", A USTVARI JE OBIČAN PREVARANT I RATNI PROFITER, A IDOLI SU MU AMERIKANCI - ISTI ONI KOJI SU U 2. SVJETSKOM RATU BOMBARDIRALI I UNIŠTILI 60% STARE GRADSKE JEZGRE ZADRA, I JOŠ KAŠTELA, SOLIN, SPLIT... / b)SHWARTZ - OTAC MU JE BEOGRADSKI ŽIDOV, A ON JE "USTAŠA". SRAMOTA ZA HRVATSKU. DAKLE, TAKVI SU "DESNIČARI".

2)NORMALNI LJUDI:


OVAKVI OBIČNO I IMAJU NEKAKAV UGLED, TJ. U NEKIM SE PODRUČJIMA ISTIČU. IPAK, ZNANJE IM JE "ŠTREBERSKO" I DRŽE SE ONOGA ŠTO SU ČITALI ILI UČILI ČITAV ŽIVOT. NJIHOVI SU STAVOVI PRIBLIŽNO "LJEVIČARSKI", JER SU PROČITALI U UDŽBENICIMA "HITLER JE ZLOČINAC", "NACIZAM JE SVJETSKO ZLO", ITD. PRIMJERI? MESIĆ, RAČAN, PICULA...

3.PAMETNI LJUDI:


TAKVI LJUDI SU INTELIGENTNI, I RAZUMIJU DA JE NACIONALSOCIJALIZAM NAJBOLJI POLITIČKI TIP ZA SVAKU DRŽAVU. RAZUMIJU DA JE "ZLOČESTI" NACIZAM POMOGAO STVARANJU HRVATSKE DRŽAVE, I SVE OSTALO.
PRIMJER? TONČI TADIĆ - HSP-OV NUKLEARNI FIZIČAR, I DALEKO NAJPAMETNIJI ZASTUPNIK, A VJEROVATNO I JEDAN OD BAR 10 NAJPAMETNIJIH HRVATA DANAS.
KRASI GA; TITULA NAJTEŽEG ZANIMANJA - NUKLEARNE FIZIKE, POZNAVANJE KOMPLETNOG JAPANSKOG JEZIKA, DUGOGODIŠNJE TRENIRANJE BORILAČKIH SPORTOVA, PROGLAŠEN JE ZA ZASTUPNIKA GODINE, A INAČE JE OBITELJSKI ČOVJEK I STANOVNIK NAŠEG NASUNČANIJEG OTOKA. TAKVE LJUDE JA CIJENIM, A VJERUJEM - NJIMA I PRIPADAM. SVE OSTALO JE SMEĆE.

MOJI ARGUMENTI ZA DESNO/LIJEVO?

1.JA SAM HRVATSKI NACIONALIST, ALI MRZIM HDZ, I NJIHOVE AMERIČKE SAVEZNIKE. PREZIREM I KAPITALIZAM, ZALAŽEM SE ZA (NACIONALNO) SOCIJALISTIČKO UREĐENJE HRVATSKE, TE PROTIV NATO-a I EU-a, JER JEDNOSTAVNO - ONI NAS NE ŽELE!

2.BRIGA ME ZA 6 MILIJUNA POBIJENIH ŽIDOVA, JER U ZADNJEM STOLJEĆU JE POGINULO:

-50 MILIJUNA RUSA
-20 MILIJUNA KINEZA
-14 MILIJUNA NIJEMACA
-3 MILIJUNA AUSTRIJANACA
-2 MILIJUNA KOREJANACA
-2 MILIJUNA VIJETNAMACA
-2 MILIJUNA KAMBODŽANACA
-1 MILIJUNA ARMENACA
-POLA MILIJUNA HRVATA!

KOGA BRIGA ZA SVE OVE UBIJENE?!

E PA MENE BOLI BRIGA I ZA ŽIDOVE, I ZA AUSHWITZ, I ZA HOLOKAUST! K0MENTAR? SRANJA SE DOGAĐAJU!
TOLIKO O TOME. I ZAŠTO SE MESIĆ "ISPRIČAVA" U IME HRVATSKE ZA ZLOČINE NAD ŽIDOVIMA, I POSJEĆUJE JASENOVAC?!
KAKO BI BILO DA MI U CENTRU TEL AVIVA NAPRAVIMO SPOMENIK ZA POGINULE HRVATE NA KRIŽNOM PUTU, JER SU I U IZRAELU UMIRALI NA TISUĆE... NO COMENT!!!

3.ŠTO SE TIČE USTAŠA I PARTIZANA:


-USTAŠE SU SE BORILI ZA HRVATSKU
-PARTIZANI SU SE BORILI ZA JUGOSLAVIJU
-HRVATSKA JE BILA PO VELIKOSRPSKIM PRITISCIMA
-JUGOSLAVIJA JE REZULTIRALA STOTINAMA POBIJENIH HRVATA OD BLEIBURGA, PREKO UDBINOG HARANJA PO EUROPI, DO DOMOVINSKOG RATA
-NI USTAŠE NI PARTIZANI NISU IMALI POJMA ZA ŠTO SE BORE, ODLAZILI SU U VOJSKU DA DOBIJU ČIZME
ZAKLJUČAK:
JA CIJENIM I USTAŠE I PARTIZANE, JER SU SVI ONI HRVATI, I BORILI SU SE ZA RAZLIČITE IDEALE. PARTIZANI SU POGRIJEŠILI, ALI JA IM DAJEM POČAST. IPAK, PREZIREM ONE KOJI DANAS VELIČAJU PARTIZANSKU ANTIFAŠISTIČKU BORBU! DAKLE, PO OVOME SAM PITANJU USTAŠA, ALI I HRVAT, PA CIJENIM SVE POGINULE HRVATE - I PARTIZANE.

4.SADA ĆU VAM REĆI ONO ŠTO VAM VAŠ PROFESOR NIJE REKAO:


HITLER SE NIJE BORIO ZA NIKAKVU "GERMANSKU RASU".
DOKAZ-1: HILTER NIJE BIO ARIJEVAC.
DOKAZ-2: HITLER JE NAPADAO I OKUPIRAO ARIJEVSKE DRŽAVE U 90% SLUČAJEVA: AUSTRIJA, ENGLESKA, NIZOZEMSKA, BELGIJA, LUKSEMBURG, NORVEŠKA, DANSKA... SVE ARIJEVSKE DRŽAVE OSIM ŠVEDSKE!!! SAVEZNICI SU MU BILI: SLAVENI (HRVATI, SLOVACI, BUGARI), ROMANI (TALIJANI, RUMUNJI, ŠPANJOLCI), UGRO-FINCI (FINSKA, MAĐARSKA), ZATIM JAPANCI I DIJELOM KINEZI.

5.HITLER NIJE ZLOČINAC!!!


I DRUGI VOĐE SU UBIJALI; ATILA, DŽINGIS KAN, ALEKSANDAR MAKEDONSKI, CEZAR, KARLO VELIKI, NAPOLEON, PA I STALJIN I CHURCHILL. SVI ONI SU U UDŽBENICIMA POVIJESTI ZAPISANI KAO VELIKI GENERALI, HRABRI VOĐE... ITD.
SAMO JE HITLER ZLOČINAC?! HAHAHA, ČINI SE DA JE U PITANJU - GOLDSTEIN (ŽIDOV!!!).

ETO TI USTAŠKIH ARGUMENATA!!!

NAJDRAŽI SU MI ONI KOJI NE MOGU POBITI NI JEDAN MOJ ARGUMENT, A NE ŽELE VRIJEĐATI, PA MI GOVORE U STILU: "AJDE SE LIJEČITI...". HAHAHAHA, ŠTO VOLIM NEINTELIGENTNE BUDALASTE LJUDE!!!

Pozdrav pobjedi!!!

Ivan