LUDI LIMENI: Nogometni trener koji će vas naučiti psovati!

Ivan Kegelj

5. studenog 2013.

LUDI LIMENI: Nogometni trener koji će vas naučiti psovati!

Svetislav Stevanović Limeni trener je omladinskog pogona Fudbalskog kluba Radnički iz Ratkova u sjeverozapadnoj Vojvodini. Mnogi među vama za Limenog su zasigurno već čuli, jer ovaj predani zaljubljenik u naj(ne)važniju sporednu stvar na svijetu odavno je postao ljubimac korisnika YouTubea. Njegov stil vođenja utakmica već su vidjele stotine tisuća ljudi, čitateljima koji su propustili Limenog na ovom mjestu nudimo priliku za popravni. Obratite posebnu pažnju na njegovu psovačku inventivnost i naučite ponešto, jer - znate kako to ide - ovdje kome ne narastu zubi kukala mu mati. Nadamo se da će vas Limeni barem upola oraspoložiti kako je oraspoložio nas.

"Moram da vičem. Jednostavno. Kada igrač pogreši, moram da ga 'prozovem'. To je pedagoški, a i uvek je buka od publike. To ne znači da ja mrzim igrače. Naprotiv. Obožavam ih, poštujem. Oni mene takođe. To su 'moja deca'. Uvek me poslušaju. Kažem im, prvo škola pa trening. Idem kod njihovih nastavnika, gledam ocene. Znaju oni. Dobri su đaci. Odlikaši. Inače glasnije govorim. Radio sam u pogonu na viljuškaru...", tako je novinarima beogradskih Večernjih novosti svoj stil vođenja utakmice pojasnio Svetislav Stevanović Limeni.

Vikanje o kojem govori osiguralo mu je regionalnu slavu. Televizija B92 o njemu je nedavno napravila i dokumentarni film. Vaša omiljena prčvarnica - internet portal Lupiga - Limenog će na ovom mjestu predstaviti s dva videa, kraćim i dužim. Kraći možete pogledati i za vrijeme radnog vremena, što vam od srca želimo. Od srca vam želimo da na poslu pogledate i drugi, ovaj duži video u trajanju od oko 15 minuta. Ukoliko vam pak ne uspije zajebati poslodavca, priču o Limenom pogledajte kod kuće. Obavezno je pokažite i djeci, ali pritom im začepite uši voskom. Limeni, naime, psuje kao tri kočijaša.

Evo uvodnog videa o treneru svih trenera:

 

 

 A evo i dužeg dijela. Nadamo se da će vas Limeni barem upola oraspoložiti kako je oraspoložio nas.

 

 

 

Lupiga.Com