Telekomunikacijski mag zombix

Navar Glibotić

6. listopada 2006.

Telekomunikacijski mag zombix

Evo još jedna novica u kojoj stiže preporuka za jedan od malih milijun blogova. Da, odabir stranica je i dalje subjektivno selektivan, jer tko još želi objektivnost na ovoj stranici. Ovaj je put na procjenu stigao t-zombix, osoba čiji se blog spominjao i u svetoj majci čitave "informative", onom što u 19.30 sati počinje na javnoj televiziji

Dakle, t-zombix netko je tko je i poslovno uključen u zbivanja oko telekomunikacija, a povremeno mu, kako se čini, dođe i ono što se zove "insajderske informacije". Čovjek je jedan od onih koji smatra kako HT pod patronatom "nekih odozgo" uvodi telekomunikacijski fašizam u Hrvatskoj (dolje DT!, op.a.).

Ovaj bloger ima informativne postove o zbivanjima i novostima u tk-svijetu, a kako se kroz komentare na tekstove može vidjeti, često pomaže i drugim blogerima koji imaju probleme sa svojim, bilo uređajima, bilo softverom ili čime već sve ne, povezanim s telekomunikacijama.

Inače, zombix je Zagrepčanin iz Dugava, tako da tu i tamo ima fotosešn iz tog novozagrebačkog naselja. Meni se osobno najviše od te tematike dopala snimka nevremena začinjenog tučom ovoga ljeta u Zagrebu. Sve u svemu, da ne dužim, ako vas zanimaju gibanja na tk-tržištu, slike iz Dugava ili pak imate neki telekomunikacijski problem, odite na tzombix.blog.hr.