Zlo vreba iza svakog kantuna

Navar Glibotić

11. prosinca 2003.

Zlo vreba iza svakog kantuna

Ovo je slika skinuta s njegovog veličanstva Interneta, a što znači? Možda je gospođa Bush kupila novi prstenčić svom ljubljenom mužu? Možda je Georgie ponosan na svoj srednjoškolski prsten? Možda su u šumi? A možda je jednostavno prsten očiti simbol zla? O čemu se ustvari radi, pročitajte stiskom na
Već se pojavilo više vijesti koje govore o google-bombardiranju, kojeg je meta Georg W. Bush. E, pa ova je novica samo nastavak svega toga, samo još jedan pokazatelj za uvid u činjenično stanje koliko je Bush omiljen među Internet-ekipom.

Sve je počelo sa željom ovog skromnog autora da poboljša izgled svog desktopa, kojeg barem jednom tjedno mijenja (trenutno su Teletubbies na njemu). I, pošto je bio u poprilično dark-raspoloženju (teški su dani za njim), ukucao je Sauron. Želio je postaviti Oko Crnog gospodara da ga stalno gleda, drito u lice.

I onda, ta je akcija razbila tmurnost autorovu. Naime, s ekrana je zabliještio Georg Bush u svojoj kancelariji sa Sauronovim prstenom na ruci. Tamni gospodar ustoličen. Što mi je drugo ostalo nego nasmijati se ... Jedino što sada u zraku visi jedno je pitanje: je li Frodo doista uništio strašni Prsten?