Hebe lud zbunjenog - ovaj put na Saboru!

Ivan Kegelj

26. travnja 2003.

Hebe lud zbunjenog - ovaj put na Saboru!

Hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa..... Evo jedna politička vijest. Vjerojatno niste upućeni da se u Mostaru održava Sabor HDZ-a Bosne i Hercegovine. Konstitutivnost, opstojnost i sva druga sranja kojima su nas kljukali svih ovih godina nisu izostali ni na ovom skupu ADEZEABEIHA. Ali adezeovci su ovaj put imali i goste. A poslušajte što je rekao gost iz prijateljske komunističke Kine, predstavnik Centralnog Komiteta Komipartije Kine Zi Yang.

-Komunistička partija Kine pridaje veliku važnost suradnji s HDZ-om BiH i želi je aktivno nastaviti. Kineska partija cijeni HDZ BiH kao jednu od najvažnijih stranaka u zemlji. HDZ daje svoj doprinos pomirenju u BiH, rekao je Zi. Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa...! Kakva podrška, kakav stil, blago ocu blago majci...., a blago i Hrvatu u BiH. Iza njega stoji milijarda Kineza. Samo da mu se ne popnu na glavu. HDZ je tamo već godinama. A sad ima i podršku iz Kine. Komunisti podržali HDZ. Ma ovo je briljantna vijest koja će vam politiku objasniti bolje nego što bi to učinio predsjednik uz kavu. To da Kinezi podržavaju HDZ BiH  - naprosto briljantno. E moji dragi Kinezi. Jeste li i vi, kao i ovi, od zla oca i gore matere. "Sami stranci - a sve Bosanci".  
A ima i još. Osim predstavnika prijateljske komunističke partije, Saboru je nazočio (nazočio - nego šta) i predstavnik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović, donedavni predsjedavajući Predsjedništva BiH, koji je smijenjen zato jer je Iraku dilao oružje i rezervne dijelove za avione.
- Moj dolazak u Mostar je simbolični poziv SDS-a HDZ-u BiH
na suradnju. Naše stranke jesu različite, ali nam je zajednička
briga za našu zemlju i naše narode
, kazao je veliki prijatelj HDZ-a Šarović.
Sad im preostaje okretati volove na ražnjevima kao što su ih okretali u onoj monstruoznoj koaliciji koja je kasnije zaplivala u krvi. Kurvini sinovi. Više mi nije smiješno. Daklem da zaključimo.
HDZ Bosne i Hercegovine dobio podršku Komunističke partije Kine i Srpske Demokratske Stranke. Jebe lud zbunjenog - u guzicu.