Ken i Barbie u banani

Ivan Kegelj

14. veljače 2004.

Ken i Barbie u banani

Pa kud baš na današnji dan, sunce im hebem da im hebem: predsjednik marketinga tvrtke Mattel objavio ekstremno dramatičnu & šokantnu vijest - Barbie i Ken prekinuli svoju heteroseksualnu vezu nakon pune 43 godine. Oni više "nisu skupa", "ne hodaju", "ne zabavljaju se", "ne briju", "nisu zajedno"... I to baš na hebeno Valentinovo. Da crkneš od muke

nekad jedna od najstabilnijih ljubavnih veza stoljeća - danas kita

Kako doznajemo od svojih američkih dopisnika, Barbie je odjebala Kena objasnivši mu je da je već stara i da bi pod hitno htjela pred oltar, što kod njega izaziva blagu alergiju i upalu hemoroida na savršeno oblikovanoj američkoj guzici. Ken je, javljaju nam, još ranije sumnjao da se plastična fufica kara okolo s kim stigne, a kap koja je prelila čašu bio je felatio koji je na njegove oči pružila preplanulom australskom surferu Benu.

Prekid mu, razumije se, stoga nije teško pao, a da je tomu tako govori informacija da je već nekoliko sati nakon prekida viđen kako zadovoljava sebe i domaće životinje u jednoj kalifornijskoj

Prekrasni Ken sa blagom alergijom i upalom hemoroida

provinciji. Šokirani prekidom dugogodišnje veze svojih kumira, milijuni djece širom svijeta razmišljaju o samoubojstvu, samoozljeđivanju i drugim iskrenim oblicima drugarske samokritike.

Vlada SAD-a pozvana je pod hitno nešto učiniti po ovom pitanju: bombardirati kakvu banana ili manje banana državicu, ili pooštriti borbu protiv terorizma do te mjere da djeca naprasno zaborave da su Barbie i Ken ikad bili zajedno. Iskreno rečeno, vijest o raspadu jedne od najstabilnijih ljubavnih veza stoljeća razveselila me je do te mjere da sam iznimno dobro podnio vijest o Kenovoj sklonosti ka sodomiji.


                        Dan je danas tako lijep
                      da još crknu Ken i Barbie
                         bio bi skoro savršen

                       O, kako volim sunčan dan
                  do savršenstvo mu još puno treba                     
                             Ali ko ga jebe
                 
                           ipak je Valentinovo
                         ne valja biti cjepidlaka

                          neće ni oni još dugo