Koliko puta ste se našli u nedoumici što pokloniti djetetu?

Elfrida MatučMahulja

12. svibnja 2005.

Koliko puta ste se našli u nedoumici što pokloniti djetetu?

Osobno, često se nađem u situaciji spomenutoj u naslovu. Međutim, na virtualnim sam prostorima upoznala nekoga koga bi se trebalo sjetiti u takvim trenucima. Riječ je dr. Blanki Pašagić jednoj od onih kreativnih osoba punih duha i životne radosti. Posjetite li njen web zasigurno ćete se bitno rjeđe nalaziti u situaciji iz, evo sad već dva puta, spomenutog naslova

Stranica Blanke Pašagić "Knjige za djecu", blogovskog je tipa i, uz naslove i ponudu knjiga te vrlo plodne spisateljice, nudi vam još mnogo zanimljivih podataka i tekstova. Za razliku od tipičnih blogova, koje ljudi mahom propagiraju i shvaćaju kao neku vrstu internetskog dnevnika, Blanka je svoj blog zamislila malo drugačije.

Tu je omogućeno objavljivanje pjesama i tekstova zainteresiranim piscima i pjesnicima, odnosno svima koji su spremni za suradnju ... i naravno, a zašto ne i djeci!? Ovakav potez dr. Pašagić ugodno je iznenađenje na našem domaćem web prostoru. Dapače, riječ je o gotovo "pionirskom" pothvatu koji zaslužuje svačiju pažnju.

Čitajući zajedno sa svojim "omladincem" Blankine knjige i promatrajući njegove reakcije, mogu vam bez imalo razmišljanja poručiti da ukoliko se nađete u dilemi što kupiti djetetu, prije nego odete u Land of Magic ili pak u Turbo Limach, posjetite Blankinu stranicu gdje se nude razne pogodnosti i najnoviji naslovi iz široke palete njenih knjiga za djecu. Uostalom, posjetite je uvijek kada se zaželite dobrog i zanimljivog štiva!