Ludi dan suca Jakovine II. put

Navar Glibotić

3. studenog 2003.

Ludi dan suca Jakovine II. put

Već prije na Lupigi spominjani sudac Dražen Jakovina s Općinskog suda ponovno je jučer imao svojevrsni ludi dan. Naime, u njegovom malom uredu okupilo se troje odvjetnika, par novinara i Severina. Razlog tom malom i nadasve neobičnom skupu Sevina je tužba protiv uglednog lista "Imperijala" koji je jednom prilikom objavio nezgodan tekst o njoj i Ceci.
Ušla Seve u sudnicu Općinskog suda, i to kod suca Dražena Jakovine. Nastala luda kuća. Ono, sudac ne traži od nje da skine kapu (stvarno joj dobro stoji), dozvoljene su joj lagane upadice, kao i neke druge sitnice koje običnim smrtnicima nisu dozvoljene. A najbolje od svega je da bih inače kritizirao suca, koji je na glasu kao jako dobar pravnik, no ovaj ga put u potpunosti razumijem.

Nakon kraja rasprave odmah sam slao SMS-ove svima koje znam da sam sjedio u blizini Seve. Da odmah bude jasno, njezine sam stvari slušao desetak puta u životu, od kojih sam svaki put bio urnebesno, ovaj nastrojen s promilima. No, ima nešto magnetsko u njoj. I mo'š se slikat, ajd' napiši nešto kontra. Čak me i šefica kritizirala zbog teksta koji će sutra izići u novinama, jer odiše zaljubljenošću. A ja joj kazah da mi je to i bila namjera.

A ročište, kako je proteklo? Ma koga briga! Ionako se može dogoditi samo jedna stvar, da "Imperijal" plati jer se usudio dirnuti u Seve Nacionale. Neke su stvari i osobe ipak nedodirljive. A tekst o njoj i Ceci, odnosno povod tužbi, sigurno vas ionako ne zanima! Ali ako ima takvih neka se slobodno jave sa zadovoljstvom ću vam ispričati i tu priču (hehehehe).
Ono što spaja Seve i Cecu na Lupigi je samo to da su njih dvije tema dvaju najčitanijih e-ciklopedija na našoj skromnoj stranici!