Reporter Luboš pod napadima Delija

yossarian

24. kolovoza 2009.

Reporter Luboš pod napadima Delija

Tko je kriv za nerede zbog kojih je 150 navijača Crvene zvezde završilo u praškom pritvoru? Tko zna, prema jednoj od teorija, naravno, krivi su huligani iz Hrvatske, ali o tome nešto kasnije. No, nisu ipak svi bili toliko blesavi da maltretiraju turiste u po' bijela dana. Neki su, eto, došli čak i do stadiona, pa su se tamo zabavili s ekipom češke televizije. Reporteru Lubošu se mora priznati da ima čelične živce, ako ne vjerujete zavirite pod

Tko je kriv za nerede zbog kojih je 150 Delija završilo u pritvoru? Prema jednoj od teorija, naravno, krivi su huligani iz Hrvatske. Da ne bi bilo zabune, ta teorija ne dolazi iz susjedne nam Srbije, već se može iščitati iz priopćenja praške policije u kojem se tvrdi da je prvih četrdesetak navijača, uhićenih još na benzinskoj crpki iza granice, uhapšeno i deportirano natrag kako se ne bi ponovio balkanski vandalizam.

E pa, balkanski vandalizam se ponovio. Prije utakmice sa Slavijom, Delije su u središtu Praga počele maltretirati turiste, a onda su ih interventni policajci poredali po tlu, privezali im ruke lisicama i odvezli na hlađenje. Njih ukupno 150. Nisu ipak svi bili toliko blesavi da su maltretirali turiste u po' bijela dana. Neki su, eto, došli čak i do stadiona, pa su se tamo zabavili s ekipom češke televizije. Reporteru Lubošu se mora priznati da ima čelične živce.